Redactia.ro
Home » Monden » Cameron Diaz, mamă pentru a doua oară la 51 de ani. „Este cea mai bună, parte a vieții mele”

Cameron Diaz, mamă pentru a doua oară la 51 de ani. „Este cea mai bună, parte a vieții mele”

Cameron Diaz, celebrul actor în vârstă de 51 de ani, și soțul ei, muzicianul Benji Madden, împărtășesc o bucurie imensă cu lumea: sosirea celui de-al doilea copil al lor, un băiețel pe nume Cardinal. Cuplul a făcut publică vestea într-o postare emoționantă pe Instagram, exprimându-și recunoștința și bucuria pentru venirea micuțului Cardinal Madden în viața lor. Însoțind postarea, o fotografie reprezentând un desen de copil și cu inscripția „O pasărică mi-a șoptit” aduce o notă de tandrețe și fericire în familia lor.

A doua bucurie pentru Diaz și Madden

Anunțul nașterii lui Cardinal vine la scurt timp după ce în 2020, Diaz și Madden au împărtășit lumii venirea pe lume a fiicei lor, Raddix. La acel moment, cuplul a exprimat dorința de a-și proteja viața privată și de a menține confidențialitatea familiei lor, evitând să ofere prea multe detalii sau imagini pe rețelele de socializare.

Diaz, cunoscută pentru rolurile sale în filme precum „Charlie’s Angels”, a dezvăluit într-un interviu acordat CBS News în 2022 că a decis să facă o pauză de la actorie pentru a se dedica maternității și altor proiecte personale. Ea a mărturisit că experiența de a fi mamă pentru fiica sa, Raddix, a adus transformări semnificative în viața ei și că se bucură de fiecare moment petrecut alături de ea.

Raddix și acum Cardinal

Cameron Diaz, în vârstă de 51 de ani, și Benji Madden, de 45 de ani, au devenit părinți pentru prima dată în 2019, când au întâmpinat venirea pe lume a fiicei lor, Raddix. Această veste a fost întâmpinată cu o imensă bucurie, mai ales după ani de lupte și tratamente pentru fertilitate, fiindcă se pare că au apelat la o mamă surogat pentru a-și împlini visul de a deveni părinți.

Suntem binecuvântați și entuziasmați să anunțăm nașterea fiului nostru, Cardinal Madden. Este minunat și suntem cu toții fericiți să fie aici. Pentru siguranța copiilor și pentru siguranța lor nu vom posta nicio imagine. Dar el este foarte simpatic. Suntem recunoscători și fericiți., a scris Cameron Diaz, care nu a oferit multe detalii.

Pentru Cameron Diaz, rolul de mamă a adus o schimbare profundă și o bucurie inexprimabilă. Chiar și cu provocările și responsabilitățile ce vin odată cu maternitatea, actrița este extrem de entuziasmată și recunoscătoare pentru binecuvântările aduse de această experiență.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: