Redactia.ro
Home » Știri » Camilla și străbunica ei, amante la curtea regală. Lucruri neștiute despre Regina Consoartă a Regatului Unit

Camilla și străbunica ei, amante la curtea regală. Lucruri neștiute despre Regina Consoartă a Regatului Unit

Camilla este acum Regina Consoartă după ce Regele Charles al III-lea a preluat tronul de la mama sa. Cu toți știm că între cele două personaje, dragostea a început de timpuriu. Se cunosc de peste 50 de ani. Au avut o pauză în relație, s-au regăsit, au trecut prin multe provocări, ajungând să trăiască un final fericit împreună. Totuși, puțini sunt cei care știu că străbunica Camillei a fost amanta stră-stră-străbunicului Regelui Charles al-III-lea.

Lucruri neștiute despre Regina Consoartă a Regatului Unit

În 1973, Camilla s-a căsătorit cu ofițerul Andrew Parker Bowles, cu care are doi copii. Ei au divorțat în 1995. Camilla nu a folosit titlul de Prințesă de Wales pentru că acest titlu încă este asociat cu fosta soție a lui Charles, Diana, prințesă de Wales.

Camilla a avut o relație cu Charles și au fost buni prieteni înainte de a se căsători. Cei doi au devenit soț și soție în 2005. Charles și Camilla s-au întâlnit pentru prima oară în anul 1970, la un meci de polo din Windsor. Se pare că atunci când s-au cunoscut Camilla a făcut o glumă care s-a dovedit adevărată și a spus că străbunica ei a avut o aventură cu regele Edward al VII-lea.

„Străbunica mea a fost amanta stră-stră-străbunicului tău”, i-ar fi spus Camilla lui Charles.

Camilla este puțin mai în vârstă decât Charles. Ea s-a născut pe 17 iulie 1947, iar el pe 14 noiembrie 1948. Sunt rude îndepărtate, fiind veri de gradul nouă, scrie guidelondon.org.uk. Străbunica Camillei, Alice Keppel, a fost amanta a stră-străbunicul lui Charles, fiul reginei Victoria și moștenitorul regelui Edward al VII-lea.

Relația dintre Charles și Camilla a primit la începuturi o oarecare publicitate negativă ca urmare a popularității primei soții, Diana, dar și din cauza relației paralele pe care Charles a avut-o cu Camilla în timpul căsniciei cu prințesa de Wales.

Camilla are doi copii din căsătoria cu Andrew Bowles, pe Tom și Laura. Charles este nașul primului său copil.

Regina Elisabeta a II-a a luat o decizie extrem de importantă anul acesta în ceea ce privește viitorul Camillei. Într-un mesaj susținut cu ocazia jubileului de platină, suverana a spus că „dorința ei sinceră” este ca Camilla să aibă titlul de regină consoartă când Charles va deveni rege.

Camilla s-a implicat în multiple cauze caritabile. Aceasta a adus din nou în atenția oamenilor probleme grave precum violența domestică, abuzul, violul și violența sexuală.

La fel ca regele Carol al III-lea, Camilla este și bunică, având cinci nepoți, conform tatlerasia.com. Fiul său, Tom, are doi copii, Lola și Freddy, în timp ce fiica ei are trei copii, Eliza, Gus și Louis. Una din nepoatele sale a fost chiar domnișoară de onoare la nunta lui Kate Middleton cu Prințul William din 2011, pe când avea doar patru ani.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: