Redactia.ro
Home » TV » Când apare sezonul 3 a serialului „Georgia and Ginny”? Vești bune pentru fanii producției

Când apare sezonul 3 a serialului „Georgia and Ginny”? Vești bune pentru fanii producției

georgia and ginny

Vesti bune pentru fanii serialului! Sezonul trei din „Ginny and Georgia” se va întoarce oficial pe Netflix, ceea ce este o veste excelentă având în vedere cum s-a terminat nunta Georgiei.

Când apare sezonul 3 „Georgia and Ginny”

Reînnoirea sezonului nu e o surpriză, deoarece al doilea sezon a debutat pe locul întâi în teritoriile vorbitoare de engleză ale Netflix și a adunat 180,47 milioane de ore vizionate (conform Deadline). Asta e doar cu câteva milioane mai puțin decât statisticile realizate de „balenele” Netflix, precum Bridgerton și Dahmer. De asemenea, a detronat serialul Wednesday de pe primul loc, iar pentru a face asta, trebuie să fi un fel de colos.

Știm că sunteți nerăbdători pentru sezonul trei, așa că sunați-vă avocatul și pregătiți-vă alibiurile pe măsură ce vă dezvăluim tot ce trebuie să știți despre sezonul trei din „Ginny și Georgia” pe Netflix.

Georgia and Ginny, reînnoit și pentru sezonul 4

În mai, Netflix a confirmat că „Ginny și Georgia” se vor întoarce pentru un al treilea sezon. Dar asta nu e tot: a fost confirmat că vom avea și un sezon patru!

Serviciul de streaming a folosit X (fostul Twitter) pentru a împărtăși vestea entuziasmantă cu un videoclip al unora dintre membrii distribuției sale.

Raymond Ablack, care îl interpretează pe Joe, a sugerat că vor fi „multe drame” și „triunghiuri amorose” în sezoanele următoare. Iar Brianne Howey, care o interpretează pe Georgia, a adăugat: „Mă întreb dacă Georgia va scăpa de acele enervante acuzații de crimă…”.

De obicei, am fi ghicit că noile episoade din „Ginny și Georgia” ar putea sosi la începutul anului 2024. Dar, în urma grevelor Sindicatului Scriitorilor din America (WGA) și ale Sindicatului Actorilor de Film și Artiștilor de Televiziune și Radio din America (SAG-AFTRA) din acest an, așteptarea ar putea fi puțin mai lungă.

Acum că disputa de muncă a fost rezolvată, producția sezonului 3 va începe în curând. Dar încă nu știm exact când, și lista de așteptare pentru producțiile care așteaptă să înceapă va fi lungă.

Astfel, deși este dificil să ghicim o dată de lansare pentru al treilea sezon al lui „Ginny și Georgia”, am putea anticipa noi episoade spre sfârșitul anului 2024 sau începutul anului 2025.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: