Redactia.ro
Home » Monden » Când ar fi divorțat Loredana Groza și Andrei Boncea. Cântăreaţa sărbătorește 52 de ani

Când ar fi divorțat Loredana Groza și Andrei Boncea. Cântăreaţa sărbătorește 52 de ani

Loredana Groza a împlinit frumoasa vârstă de 52 de ani și încă își surprinde fanii cu energia debordantă și pozitivismul său. Totuși, există o întrebare pe buzele tuturor: A divorțat diva de Andrei Boncea? Iată toate detaliile!

Andrei Boncea și-ar fi refăcut viața 

În presă au apărut speculații ce prezintă situația căsniciei dintre ei ca fiind deja finalizată din anul 2019, acest fapt indică o ruptură după aproximativ 23 de ani de relație. Cei doi s-au căsătorit în anul 1998 și au împreună o fetiță, Elena Boncea.

Urmăritorii Loredanei Groza se întreabă mereu daca aceste zvonuri sunt reale, mai ales pentru că vedeta nu postează niciodată imagini cu soțul ei. De aceea există multe persoane care chiar timd să creadă speculațiile.

Totodată în presă există și informații despre o femeie cu care Andrei Boncea și-ar fi refăcut viața, explică „Fanatik”. Acesta ar fi împreună cu actrița Aida Economu, care a jucat într-un serial difuzat la Pro TV, mai relateazxă sursa.

Când ar fi divorțat Loredana Groza și Andrei Boncea

Potrivit Capital, Loredana Groza, care tocmai a împlinit 52 de ani, și Boncea ar fi divorțat din 2019, astfel că separarea are deja mulți ani:

„Loredana și Andrei Boncea au încercat mult timp să păstreze ideea de căsnicie și de familie de dragul fetei lor, Elena.

La un moment dat, însă, au luat decizia de a se separa și ulterior, acum mai bine de un an de zile, poate chiar mai bine de un an, au divorțat în mare secret”, spuneau sursele pentru Capital.

Legătura dintre Loredana și Nick Casciaro de la „X Factor”

Tot în presă s-a speculat că diva ar avea o legătură prea apropiată cu marele câștigător de la X Factor, Nick Casciaro care a fost în echipa Loredanei. Cei doi au întărit speculațiile atunci când au petrecut o vacanță de vis, tocmai în Italia:

„Este o relație foarte frumoasă, o prietenie adevărată și ne respectăm reciproc foarte mult. E ca și cum Universul ne-a vorbit și a vrut să ne întâlnim. Este atât de generoasă, are o inimă foarte mare.

Și este un mare star. Sunt atât de recunoscător că am cunoscut-o și sunt atât de recunoscător pentru această relație, fiindcă este atât de sinceră. Este ceva ce merge dincolo de X Factor și de competiție”, spunea Nick Casciaro pentru CaTine.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: