Redactia.ro
Home » Știri » Când are loc marea deschidere a sezonului de schi pe Valea Prahovei? Tot ce trebuie să știi

Când are loc marea deschidere a sezonului de schi pe Valea Prahovei? Tot ce trebuie să știi

Cât costă un ski pass la Sinaia? Iarna aceasta au fost mărite prețurile

Când are loc marea deschidere a sezonului de schi pe Valea Prahovei? Tot ce trebuie să știi!

Când are loc marea deschidere a sezonului de schi pe Valea Prahovei

Weekendul trecut a adus primele semne ale iernii în zonele montane, dar iubitorii sporturilor de iarnă sunt încă în așteptare pentru vestea mult așteptată, deschiderea sezonului de schi pe Valea Prahovei. Cu toate că tunurile de zăpadă artificială au fost activate cu entuziasm în Azuga, iar stratul de zăpadă s-a acumulat semnificativ, administratorii pârtiilor au emis comunicate menite să calmeze anticipațiile negative și să ofere detalii despre momentul deschiderii sezonului de schi.

Când are loc marea deschidere a sezonului de schi în Azuga

Chiar dacă în Azuga tunurile de zăpadă artificială au fost active și stratul de zăpadă s-a dezvoltat considerabil, există pași esențiali care trebuie parcurși înainte ca pasionații de schi să-și poată etala abilitățile. Administrația Domeniului Schiabil din Azuga a fost directă și onestă în a transmite că, din păcate, acest weekend nu va marca începutul sezonului. Cu toate acestea, aceștia promit că vor oferi o experiență de schi începând cu data de 30 noiembrie, pregătindu-se intens pentru minivacanța de 1 decembrie.

Administratorii au fost fermi în respingerea zvonurilor nefondate: Ne pare rău să vă dezamăgim, însă zvonurile că pe pârtiile din Azuga se schiază în acest weekend sunt false. Fake news. Așa cum am promis, dăm startul sezonului de schi pe data de 30 noiembrie. Sunteți pregătiți?”, a fost mesajul clar transmis de administratori către comunitatea schiorilor., potrivit Click!

Când are loc marea deschidere a sezonului de schi în Sinaia

Totodată, în Sinaia, entuziasmul iubitorilor de schi a fost temperat, chiar dacă ninsorile au acoperit pământul. Cu toate acestea, stratul de zăpadă nu este încă suficient de generos pentru a permite deschiderea pârtiilor. Perspectiva se bazează în mare măsură pe ceea ce va aduce finalul săptămânii, având în vedere prognoza pentru ninsori.

Așadar, în ciuda așteptărilor și entuziasmului, pârtiile din Sinaia rămân închise momentan, cu speranța că zăpada se va așterne în mod generos pe pantele lor și va crea condiții ideale pentru debutul sezonului de schi.

Pasionații de sporturi de iarnă din întreaga țară rămân în alertă, așteptând cu nerăbdare vestea mult așteptată a deschiderii sezonului de schi pe Valea Prahovei. Cu optimismul că ninsorile vor continua să transforme peisajul montan într-un paradis alb, iubitorii de schi se pregătesc pentru momentul când vor putea să-și etaleze abilitățile pe pârtiile preferate.

 

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: