Redactia.ro
Home » Sport » Când face Simona Halep nunta, alături de Toni Iuruc, de fapt! Cine i-a dat de gol: „Am primit deja telefon…”

Când face Simona Halep nunta, alături de Toni Iuruc, de fapt! Cine i-a dat de gol: „Am primit deja telefon…”

Este cel mai așteptat eveniment al momentului în România! Iată când face Simona Halep nunta, alături de jumătatea sa, afaceristul Toni Iuruc, de fapt. Un nume greu al sportului i-a dat de gol pe cei doi îndrăgostiți, care își trăiesc frumoasa poveste de dragoste în discreție, departe de ochii curioșilor.

Simona Halep și Toni Iuruc sunt cuplul momentului, fără niciun dubiu! Celebra româncă și afaceristul își pun la puncta cum ultimele detalii legate de nunta lor.

Când face Simona Halep nunta, alături de Toni Iuruc

Dacă în urmă cu o lună, apăruseră imagini de la un eveniment destul de important pentru Simona Halep, iar toată lumea a crezut că celebra sportivă s-ar fi căsătorit cu afaceristul Toni Iuruc.
Însă misterul a fost elucidat de un nume mare din sportul românesc!

Este vorba chiar de o altă legendă a tenisului românesc, nimeni altul decât Ilie Năstase! Întrebat ce planuri are pentru ziua soției sale, acesta a suprins pe toată lumea cu răspunsul dat!

Nasty a povestit că a primit deja invitație de la Simona Halep, care l-a anunțat când va avea loc cununia civilă la Constanța.

„De ziua Ioanei, pe 15 septembrie, eu am primit deja un telefon de la Simona Halep care mi-a zis că face cununia cu soțul ei la Constanța! Așa că suntem invitați acolo”, a declarat Ilie Năstase, la Kanal D, în emisiunea Teo Show.

Așadar, când toată lumea credea că Simona Halep și Toni Iuruc au făcut cununia deja, iată că evenimentul nu a fost decât o petrecere pentru a sărbători logodna celor doi îndrăgostiți. Lămuriri în aceste sens a adus chiar și tatăl Simonei Halep.

„Nu a fost nicio cununie. Ce s-a scris a fost neadevărat. Simona face totul pe față și nu ar fi ascuns acest moment din viața ei. Ar fi anunțat, așa cum a anunțat și logodna. A fost o petrecere între familii, au venit părinţii lui Toni și viitori nași.

Așa se face la noi, la machedoni, înainte de cununia civilă. Despre cununie și nuntă nu știu să vă spun nimic, va fi o surpriză și pentru noi. Știu ei detaliile astea.

În rest, Simona este bine, urmează în continuare tratamentul la picior, se reface ușor, ușor. Bineînțeles că ne dorim și nepoței”, a explicat tatăl fostului No. 1 din tenisul mondial.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: