Redactia.ro
Home » Monden » Când s-a produs ruptura între Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Fina celor doi a făcut declarații șocante: „Vorbim despre lucruri mult mai mari”

Când s-a produs ruptura între Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Fina celor doi a făcut declarații șocante: „Vorbim despre lucruri mult mai mari”

Când s-a produs ruptura între Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf.

Când s-a produs ruptura între Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Divorțul dintre cei doi i-a șocat atât pe apropiați, cât și pe fani. Fina cuplului Prodan-Reghecampf a vorbit despre despărțirea celor doi, dând de că problemele dintre ei ar fi început în urmă cu mai mult timp.

Când s-a produs ruptura între Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Fina celor doi a făcut declarații șocante: „Vorbim despre lucruri mult mai mari”

Când s-a produs ruptura între Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Cuplul trece printr-o perioadă dificilă din cauza divorțului. Despărțirea celor doi i-a luat prin surprindere pe apropiații cuplului, având în vedere că ani la rând au fost o familie unită. Recent, fina celor doi, Ramona Lăzuran a vorbit despre despărțirea dintre Anamaria Prodan și Reghecampf. Divorțată la rândul ei, vedeta s-a declarat șocată de cele întâmplate, dând de înțeles că problemele între Ana și Reghe ar fi apărut în urmă cu mai mult timp.

Ramona nu poate concepe faptul că nașii săi au decis să se despartă după 15 ani de căsătorie. ”Eu am fost printre primele persoane șocate de această veste și acum refuz să cred. Am tot crezut într-o schimbare și într-o revenire. Este dureros ce se întâmplă, sunt femeie și știu ce am simțit. Ei sunt la un alt nivel și vorbim despre altceva, vorbim despre lucruri mult mai mari”, a declarat Ramona Lăzuran la Antena Stars.

Ramona consideră că atât Anamaria Prodan, cât și Laurențiu Reghecampf trec printr-o perioadă dificilă. Cu toate astea, blondina este sigură că impresara este o femeie extrem de puternică și va trece cu bine peste această perioadă grea. De asemenea, Ramona Lăzuran îi transmite nașului său să fie fericit.

Anamaria Prodan, noi declarații despre divorțul de Reghe

Impresara continuă să vorbească în spațiul public despre divorțul de soțul ei. Agentul FIFA este de părere că tatăl copilului ei își va pierde respectul din partea celor apropiați. „Este păcat că Laurențiu Reghecampf a luat-o pe un asememea drum de câțiva ani și nu realizează că, dacă nu intră pe drumul drept pe care a mers 15 ani alături de familia lui, își va pierde și ultima fărâmă de respect din partea semenilor, din partea jucătorilor și din partea societății„, a spus Anamaria Prodan.

Totodată, vedeta nu poate concepe faptul că Reghe va păta numele familiei sale și le va permite femeilor să vorbească urât despre trecutul său. „Le urez încă o dată baftă și îl sfătuiesc, în calitate de manger, să-și revizuiască atitudinea, să-și aducă aminte de principiile de viață pe care familia Reghecampf-Prodan le-a urmat cu sfințenie, ajungând una dintre cele mai mediatizate familii din România și afirmându-se zi de zi numai cu lucruri pozitive, fiind model pentru o țară întreagă!Tot ceea ce se întâmplă este jenant pentru mine și copiii mei și, repet, noi preferăm să apărem în presă tot în aceeași ipostază de modele și vă promit că eu și copiii mei vom lupta în continuare pentru această instituție, care este esența vieții, numită familie!”, a spus Anamaria Prodan, conform tabloidului Click. ”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: