Redactia.ro
Home » Stil de viață » Când se deschid târgurile de Crăciun? Tot ce trebuie să știi

Când se deschid târgurile de Crăciun? Tot ce trebuie să știi

Când se deschid târgurile de Crăciun? Tot ce trebuie să știi

Orașele din România devin locuri de basm datorită târgurilor de Crăciun pline de lumină și culoare, unde oamenii se adună pentru a se bucura de atmosfera festivă, a găsi cadouri speciale și a crea amintiri magice alături de cei dragi. Cu „lumini speciale” promise de Primăria Capitalei și cu târguri deschise pentru mai multe săptămâni, Crăciunul acesta se anunță unul de neuitat pentru toți românii.î

Când se deschid târgurile de Crăciun

În scurt timp, Bucureștiul și marile orașe din țară vor fi inundate de luminițe. Sărbătorile de iarnă se apropie cu pași repezi, iar pregătirile au început deja. În Capitală, edilii promit un adevărat spectacol de lumini, iar în aceste zile sunt puse la punct detaliile importante.

Primăria Capitalei vrea să surprindă anul acesta și și-a propus să îi bucure pe oameni cu un adevărat spectacol de lumină și culoare prin montarea unor „lumini speciale”. Oficialii au anunțat și care sunt zonele în care au de gând să plaseze aceste decorațiuni. Acestea vor fi instalate pe: bd. Magheru şi bd. Bălcescu, Calea Victoriei, bd. Aviatorilor, bd. I. C. Brătianu, Piaţa Romană, rond Charles de Gaulle, bd. Constantin Prezan, Piaţa Victoriei.

Tot ce trebuie să știi

Cât despre sectoare, fiecare își alege propriile ornamente, astfel aducând un plus de diversitate și creativitate în decorarea orașului.

Târgurile de Crăciun sunt, fără îndoială, marea atracție a sărbătorilor de iarnă, indiferent de vârstă sau proveniență. În România, aceste evenimente au devenit o tradiție iubită de toți, fie că e vorba de București, Timișoara, Craiova sau Sibiu, toată lumea așteaptă cu nerăbdare să se deschidă târgurile de Crăciun.

Primăria Capitalei a anunțat că Târgul de Crăciun București va avea loc în perioada 30 noiembrie – 26 decembrie și va avea loc în Piața Constituției. Cu siguranță, acesta va fi unul dintre cele mai frumoase evenimente ale sezonului, dat fiind efortul depus pentru crearea unui decor spectaculos.

Târgul din Drumul Taberei se va desfășura în perioada 10 noiembrie – 27 decembrie 2023, iar cel din parcul IOR, cunoscut sub numele de „Orașul lui Moș Crăciun”, va fi o surpriză așteptată de mulți, deși nu se cunosc încă detalii concrete.

În Craiova, târgul de Crăciun din 2023 va avea loc în perioada 17 noiembrie – 2 ianuarie. Zona a fost deja amenajată, iar cei responsabili lucrează asiduu pentru a se asigura că totul va fi perfect pentru vizitatori.

Sibiu se pregătește pentru un târg de Crăciun magic, care se va deschide pe 17 noiembrie și se va încheia pe 2 ianuarie. Orașul este cunoscut pentru atmosfera sa de basm în perioada sărbătorilor de iarnă, iar târgul de Crăciun este unul dintre principalele atracții pentru turiști și localnici deopotrivă.

În Brașov, locuitorii și vizitatorii se vor putea bucura de Târgul de Crăciun din 30 noiembrie până pe 7 ianuarie, o perioadă extinsă pentru a savura atmosfera festivă și pentru a găsi cadouri speciale.

La Timișoara, Târgul de Crăciun va fi deschis pe cea mai lungă perioadă, între 26 noiembrie 2023 și 7 ianuarie 2024. Acest oraș se mândrește cu unul dintre cele mai pitorești târguri de Crăciun din România, oferind vizitatorilor ocazia de a se bucura de spiritul sărbătorilor pentru o perioadă mai îndelungată.

 

Sursa foto: Arhivă

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: