Redactia.ro
Home » Știri » Când se deschide Târgul de Crăciun din Capitală? Care sunt principalele atracții

Când se deschide Târgul de Crăciun din Capitală? Care sunt principalele atracții

Când se deschide Târgul de Crăciun din Capitală?

Încă puțin și toți românii vor fi curpinși de atmosfera Crăciunului! Târgurile de Crăciun din Capitală este aproape gata să-și deschidă porțile pentru vizitatori. Iată toate detaliile!

Când se deschide Târgul de Crăciun din Capitală?

Târgul de Crăciun din Capitală își va deschide porțile pentru bucureșteni pe perioada 20 noiembrie – 26 decembrie 2022, potrivit anunțului primarului general al Capitalei, Nicușor Danzilnic. Programul va fi de luni până vineri, între orele 12:00-23:00 iar sâmbăta și duminica între orele 10:00-23:00.

Încă din primul minut în care veți păși la marea inaugurare, organizatorii se așteaptă să fiți fermecați de atmosfera de iarnă.

Care sunt principalele atracții

În această iarnă, târgul din București, amplasat în Piața Constituției, va avea peste 70 de căsuţe din lemn unde vizitatorii pot alege dintre cadourile inedite de Crăciun, jucării pentru micuți, obiecte handmade, suveniruri tradiţionale, produse alimentare, tradiționale sau băuturi calde.

Cei mici se pot bucura de patinoar, carusel, roata panoramică, spații dedicate activităților și jocurilor interactive precum vizita lui Moș Crăciun și a spiridușilor.

„Atmosfera festivă din Piaţa Constituţiei este completată de un brad de mari dimensiuni. În spaţiul Târgului de Crăciun Bucureşti va fi amenajat, de asemenea, un patinoar de peste 30 de metri lungime şi 20 de metri lăţime, un carusel şi o roată panoramică, înaltă de aproape 40 de metri”, au anunțat organizatorii citați de Impact.ro

Târgul de Crăciun al Municipiului Bucureşti este organizat de către Primăria Capitalei, prin ARCUB – Centrul Cultural al Municipiului Bucureşti şi PROEDUS – Centrul de Proiecte Educaţionale şi Sportive Bucureşti, alături de CREART – Centrul de Creaţie, Artă şi Tradiţie al Municipiului Bucureşti.

Accesul vizitatorilor este gratuit

Dacă anul trecut vizitatorii trebuiau să plătească bilet pentru a intra la Târgul de Crăciun din București, anul acesta accesul va fi gratuit.

Calendarul programului artistic se va desfășura astfel: 30 noiembrie – 4 decembrie, 6 decembrie, 9 – 11 decembrie, 16 – 18 decembrie şi 23 – 26 decembrie 2022 și va fi disponibil în curând pe pmb.ro, arcub.ro, proedus.ro, creart.ro.

Sursa foto: b365.ro

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: