Redactia.ro
Home » Știri » Când se lansează piesa „Pasiunea pentru tine” a lui Jador? Promite să fie hit

Când se lansează piesa „Pasiunea pentru tine” a lui Jador? Promite să fie hit

Când se lansează piesa „Pasiunea pentru tine” a lui Jador? Promite să fie hit

Cântărețul de manele Jador s-a certat cu „fanii” pe rețelele sociale. Conflictul s-a declanșat de la noua sa melodie pe care cântărețul urmează să o lanseze „Pasiunea pentru tine”.

De ce s-a certat Jador cu fanii sîi în legătură cu melodia „Pasiunea pentru tine”

Jador a ajuns să nu se mai înțeleagă cu fanii săi din cauza noii piese. Aceștia au fost înnebuniți după noua piesă a manelistului: „Pasiune pentru tine”, încât au „furat-o” și au urcat-o imediat pe Youtube. Supărat pe ei, manelistul a început să le dea „report”, motivând că aceasta urma să fie urcată pe canalul său abia săptămâna aceasta.

„Bună dimineața. Vă rog frumos, înțeleg iubirea voastră, înțeleg că vă place piesa, dar nu o mai puneți peste tot pe Youtube pentru că eu sunt nevoit să vă dau report tuturor cărora puneți piesa pe Youtube”, a spus Jador pe Instagram.

Jador, crtici din partea fanilor

„Vedeta o să vă dea report. Manelistul cu o voce 🙂 aloo această piesă e furată de la Arabi, poate să fie dată jos chiar de pe canalul tău de Youtube când o lansezi :)) așa cum a fost dată și piesa „Doi într-un singur destin” pentru că a fost furată! Voce ai doar în studio, live te-am văzut cu toții”, i-a reproșat un fan lui Jador pe aceeași rețea socială.

Când lansează Jador piesa „Pasiunea pentru tine” a lui Jador

Jador lansează piesa „Pasiunea pentru tine” sâmbătă, pe 24 septembrie. Manelistul a urcat un tease pe Youtube în care a anunțat asta.

Care e averea reală a lui Jador

Jador, pe numele său real Remus Ionuț Dumitrache este unul dintre cei mai iubiți maneliști din România. Cântărețul a reușit într-un timp relativ scurt să se impună în rândul celor mai apreciați maneliști. Potrivit fanatik.ro, acum două firme care, au reușit să îl plaseze în vârful clasamentului maneliștilor. Nu doar că-și declară veniturile legal, însă din profiturile obținute se poate spune că viața financiară a lui Jador s-a schimbat radical. Astfel, cele două companii, Jador Music și Jador Booking, i-au adus artistului o cifră de afaceri de aproape un million de lei, adică undeva în jurul a 200.000 de euro. De asemenea, nici profiturile nu sunt deloc de neglijat. În cei doi ani de când a înființat firmele, Jador a obținut aproximativ 133.000 de euro de pe urma uneia, iar în doar cinci luni de activitate, cea de-a doua firmă i-a rotunjit conturile cu peste 33.000 de euro.

 

Etichete: