Redactia.ro
Home » Știri » Când se reiau extragerile loto 6 din 49. Anunțul Loteriei Române i-a surprins pe toți

Când se reiau extragerile loto 6 din 49. Anunțul Loteriei Române i-a surprins pe toți

GALERIE FOTO (2) extragerile loto

Loteria Română și-a suspendat activitatea în urmă cu două luni. Extragerile loto nu se reiau momentan, deși starea de urgență a expirat săptămâna trecută.

Starea de alertă care a intrat în vigoare de la 15 interzice ca activitățile de jocuri de noroc organizate în spații închise. Prin urmare, agențiile loto rămân în continuare închise până la noi dispoziții ale autorităților, precizează Loteria Română. Compania Națională Loteria Română anunță toți împătimiții de loterie din România că în curând jocurile loto vor fi disponibile și într-o variantă online.

Ce se întâmplă cu extragerile Loto 6/49

Prin intermediul unui comunicat emis zilele trecute, Loteria Română a informat ce se întâmplă cu extragerile Loto 6/49, Joker și Noroc în starea de alertă instituită pe 15 mai în România.

loteria romana
Loteria Română a anunțat câns se reiau extregerile loto

„Urmare a Hotărârii Comitetului Național pentru Situații de Urgență privind aprobarea instituirii stării de alertă la nivel național și a măsurilor de prevenire și control a infecțiilor, în contextul situației epidemiologice generate de virusul SARS-COV-2 publicată în Monitorul Oficial nr. 395/15.05.2020, activitățile de jocuri de noroc organizate în spații închise sunt interzise, prin urmare agențiile loto rămân închise până la o nouă decizie a autorităților.”, se arată în comunicatul Loteriei Române.

Loteria Română, acuzată că încalcă legislația stării de alertă

În intermediul aceluiași comunicat, Loteria România dezminte toate informațiile apărute în ultimele săptămâni legate de o eventuală nerespectarea a prevederilor stării de urgență. „În ceea ce privește informațiile eronate și vădit tendențioase care induc în eroare opinia publică, apărute în cursul zilei de astăzi în câteva publicații online, conform cărora Loteria Română ar încălca legislația stării de alertă.

Vă comunicăm că acestea nu au niciun fel de suport real și că instituția noastră a respectat întocmai atât prevederile legale aplicabile în starea de urgență cât și dispozițiile impuse prin Hotărârea Comitetului Național pentru Situații de Urgență privind aprobarea instituirii stării de alertă la nivel național și a măsurilor de prevenire și control a infecțiilor, în contextul situației epidemiologice generate de virusul SARS-COV-2 publicată în Monitorul Oficial nr. 395/15.05.2020.”, mai spun reprezentanți companiei.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: