Redactia.ro
Home » Știri » Loteria Română își suspendă activitatea. Agențiile LOTO, închise!

Loteria Română își suspendă activitatea. Agențiile LOTO, închise!

GALERIE FOTO (3) loteria Română

Coronavirusul lovește în Loteria Română! Loteria Română informează că, începând de miercuri, este suspendată temporar activitatea de comercializare a produselor loteristice, loz, loto, videoloterie și pariuri mutuale, până la o dată ce va fi comunicată ulterior.

„Începând de astăzi, 18.03.2020, este suspendată temporar activitatea de comercializare a produselor loteristice, loz, loto, videoloterie și pariuri mutuale, până la o dată ce va fi comunicată ulterior”, anunță Loteria Română într-un comunicat.

Anunțul Loteriei Române

Când are loc ultima extragere

Tragerea de joi, 19 martie, va avea loc în conformitate cu regulamentul de joc, precizează instituția, citată de Mediafax.

Plata câștigurilor se va face exclusiv la agențiile proprii casierie reședința de județ. De asemenea, la nivelul aparatului central se vor efectua plăti de luni până joi în intervalul 8:30-14:00 și vineri în intervalul 8:30-13:00, potrivit Lotrie Române.

Noi măsuri anunțate de autorități

Amintim că aseară, secretarul de stat în Ministerul Sănătății Raed Arafat și ministrul de Interne Marcel Vela au susținut o conferință pentru a anunța noi măsuri prevăzute de starea de urgență. Cei doi au comunicat că restaurantele, cluburile și localurile în care se vinde mâncare și băuturi alcoolice vor fi închise. Se va permite, totuși, livrarea la client, drive-in-ul și room-service-ul.

Marcel Vela a făcut apel către frații din diaspora să nu revină în această perioadă în țară. Deși au precizat că vor respecta dreptul fiecăruia de a se întoarce în țara sa, Marcel Vela a precizat că ar fi mai bine să n-o facă. „Dragi prieteni, fac acum, în această seară, un apel către frații din Diaspora: nu este bine să reveniți acum acasă. Veți intra direct în carantină sau izolare la domiciliu! Iar cei care fac declarații false, din păcate, vor avea dosar penal. Fac apel la înțelepciune și la maturitate.”, a precizat în timpul conferinței, Marcel Vela, conform Mediafax.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: