Redactia.ro
Home » Știri » Loteria Română atrage atenția: înșelătorie cu loz în plic

Loteria Română atrage atenția: înșelătorie cu loz în plic

Loteria Română atrage atenția: înșelătorie cu loz în plic

Loteria Română atrage atenția că au apărut lozuri în plic falsificate, care promit mașini ca premiu, scrie digi24.ro. Tot mai multe persoane, în special vârstnici, au fost înșelate în ultima vreme.

Produsele de tip loz instant se vând doar în spațiile autorizate de C.N. „Loteria Română” S.A. (agenții proprii, agenții mandatare, punctele de vânzare autorizate) și numai de către angajații din spațiile respective, precizează Loteria Română într-un comunicat.

Un alt detaliu important: niciunul dintre lozurile Loteriei Române nu are premii constând în autoturisme. Toate au numai premii în bani, se arată în comunicat.

Loteria Română trage un semnal de alarmă

”Compania Nationala „Loteria Romana” S.A. atrage atentia cu privire la faptul ca, in ultima perioada, s-au inmultit cazurile de persoane, in special varstnici, care au fost inselate de catre indivizi necunoscuti cu lozuri in plic falsificate, cu premii constand in autoturisme. Precizam pe aceasta cale ca produsele de tip loz instant se cormercializeaza exclusiv in spatiile autorizate de C.N. „Loteria Romana” S.A. (agentii proprii, agentii mandatare, punctele de vanzare autorizate din cadrul grupului Carrefour, Inmedio si Tabac Xpress) si numai de catre angajatii din spatiile respective.

Totodata, mentionam faptul ca, in prezent, Loteria Romana detine in portofoliul de produse doar lozuri care ofera, exclusiv, premii in bani.

Pentru orice nelamurire si informatii suplimentare, rugam jucatorii sa se adreseze angajatilor Loteriei Romane din agentiile loto sau Biroului Comunicare si Protocol (tel. 0372.137.351, mail pr@loto.ro).” anunță Loteria Română.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: