Redactia.ro
Home » Monden » Când se va căsători, de fapt, Cristina Ciobănașu. Informația a ieșit la iveală după nunta lui Vlad Gherman

Când se va căsători, de fapt, Cristina Ciobănașu. Informația a ieșit la iveală după nunta lui Vlad Gherman

În lumea showbiz-ului românesc, iubirea înflorește adesea pe platourile de filmare, dar și după ce camerele se sting. Un exemplu strălucitor al acestei iubiri este cuplul format din Cristina Ciobănașu și Alexandru Mureșan. De aproape trei ani, cei doi trăiesc o poveste de dragoste demnă de un scenariu de film, o poveste care acum se îndreaptă spre un nou capitol: căsătoria.

După despărțirea de Vlad Gherman, Cristina a găsit dragostea alături de Alexandru Mureșan, iar relația lor a devenit rapid un subiect de interes în rândul fanilor și al presei de profil. Timpul a zburat, și iată că acum, la aproape trei ani de la începutul relației lor, Cristina și Alexandru încep să facă planuri serioase pentru viitor, inclusiv pentru marele pas al căsătoriei.

Când se vor căsători Cristina și Alexandru

Despre planurile de căsătorie ale cuplului, Cristina a vorbit deschis la un eveniment monden recent, unde a fost prezentă. Actrița a mărturisit că pentru ea căsătoria este un pas important, dar nu dorește să se grăbească. Ideea este ca totul să se întâmple natural, atunci când amândoi simt că este momentul potrivit.

Deși nu există încă o dată oficială pentru nunta lor, este clar că ambii își doresc să facă acest pas și că evenimentul este inevitabil. Cu toate acestea, ceea ce este cel mai important pentru Cristina este să aibă alături pe cei dragi în ziua cea mare, persoanele care i-au fost alături și au contribuit la evoluția ei personală și profesională.

„A devenit cumva mai prezent subiectul ăsta ( n.r. căsătoria) în viața noastră pentru că suntem bine și ne dăm seama că nu este cale de intoarcere. Pentru mine e importantă căsătoria, dar nu vreau să facem doar pentru că trebuie. Vreau să facem cumva, să simțim amândoi că suntem pregătiți pentru asta și fără să punem presiune pe noi. Mi se pare de multe ori că facem nunta doar ca să mulțumim pe toată lumea: părinți, rude, prieteni îndepărtați, cunoștințe și nu vreau să simt chestia asta atunci când îmi organizez nunta”, a spus Cristina Ciobănașu pentru Spynews.ro.

Cristina Ciobănașu a fost cerută în căsătorie

Intrigant este faptul că, deși nu există un inel de logodnă oficial, Alexandru a cerut-o deja de câteva ori pe Cristina în căsătorie, un semn că relația lor este una solidă și că ambii își doresc să își unească destinele. Momentan, planurile pentru nuntă sunt încă în stadiul de discuție, dar entuziasmul și dragostea dintre ei sunt palpabile.

”Vrem să ne simțim bine, e un eveniment mult dorit, dar pe care nu vrem să-l grăbim, iar atunci cred că în momentul ăsta suntem în care calculăm, vrem acum, nu vrem acum, mai așteptăm, cât mai așteptăm, niște cereri au existat, deci dorința există de ambele părți. Nu știu ce să-ți zic, deocamdată nu avem nimic în plan, dar probabil că va urma la un moment dat”, a mai spus Cristina Ciobănașu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: