Redactia.ro
Home » Monden » Când se va căsători Smiley cu Gina Pistol: ”Fără nicio temere sau reținere”

Când se va căsători Smiley cu Gina Pistol: ”Fără nicio temere sau reținere”

Când se vor căsători Smiley si Gina Pistol

Smiley și Gina Pistol au o relație de patru ani, sunt părinți, dar nu au ajuns, momentan, și în fața altarului. Mulți dintre fanii lor se întreabă când au de gând să facă pasul cel mare. Artistul a oferit noi detalii despre acest subiect.

Când se va căsători Smiley cu Gina Pistol: ”Fără nicio temere sau reținere”

Smiley și Gina Pistol sunt unul dintre cele mai celebre cupluri din showbiz, în momentul de față. Iubirea lor este una destul de vizibilă, mai ales că au devenit și părinți. Însă, cei doi nu s-au căsătorit până acum. Întrebat în cadrul unui interviu dacă are vreo temere față de acest pas, Smiley a negat și a spus că este un om fericit cu tot ceea ce are.

Gina Pistol, Primele Declarații Despre Botezul Fiicei Sale. „Am Avut Lacrimi în Ochi Toată Slujba” | Libertatea

Foto: Smiley și Gina Pistol la botezul fiicei lor, sursa: Facebook

„Eu sunt un om fericit, cu familie, fără nicio temere sau reținere. Mă bucur din plin de ceea ce am alături de mine și dorința mea este să avem o viață frumoasă împreună”, a spus Smiley, pentru VIVA!.

Anul acesta, în luna martie, în viața lui Smiley și a Ginei Pistol a apărut o fetiță, pe nume Josephine. Cei doi se bucură din plin de rolul de părinți, pe care și-l îndeplinesc exemplar. În acest weekend, i-au făcut și Botezul fiicei lor, în mare secret. Pentru aceeași sursă, menționată anterior, Smiley a detaliat cum o îngrijesc pe cea mică, el și prezentatoarea TV.

S-a aflat cine a gătit la botezul micuței Josephine. Gina Pistol, încântată de grătarul celebrului bucătar • Buna Ziua Iasi • BZI.ro

Foto: botezul lui Josephine                                                                                              sursa: Facebook

Cum își cresc fetița Smiley și Gina Pistol

Smiley a spus că el și Gina Pistol încearcă să fie părinți normali, care să nu exagereze cu protecția, să nu fie speriați la fiecare sunet al fetiței. Dimpotrivă, asemeni lui Josephine, și ei încearcă să fie veseli.

”Ne-am propus încă de când era în burtă să nu exagerăm cu grija, protecția și panica. Așa că încercăm să ne echilibrăm unul pe celălalt dacă sărim calul pe subiectele astea. Chiar suntem normali, aș putea spune, nu sărim de pe scaun la primul sunet, o învățăm să adoarmă cu muzica și cu noi vorbind alături de ea, nu ne sperie plânsul, din contră suntem relaxați încercând să depistăm cauza. Însă, cel mai des, suntem veseli ca și ea”, a mai precizat artistul.

Foto: Smiley, Gina Pistol și Josephine, animați                        sursa: Facebook

Smiley își descrie fiica în cele mai frumoase cuvinte. Îi poartă o iubire necondiționată și crede că și el este răsfățat de cea mică, când: ”îmi prinde în pumn degetul de la mână și mă privește cu gura până la urechi și cu chiote de bucurie.”

”De când s-a născut am fost surprins să o văd zâmbind des și mereu m-am gândit că este fix așa cum iubesc eu oamenii și cum cred că ar putea face o lume mai bună: fiind optimiști și zâmbitori. Ah, deja sunt tatăl tipic care-și laudă copilul, nu?! Dar chiar așa este, nu exagerez cu nimic, întrebați-o și pe Gina care sigur va fi mai obiectivă decât mine. (râde) O, și chiar mi se pare că sunt și eu răsfățat, că și ea mă alintă pe mine atunci când îmi prinde în pumn degetul de la mână și mă privește cu gura până la urechi și cu chiote de bucurie. Ce ar putea fi mai frumos de atât?!„, a mai spus cântărețul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: