Redactia.ro
Home » Monden » Smiley și Gina Pistol au făcut publică prima poză cu fața micuței Josephine

Smiley și Gina Pistol au făcut publică prima poză cu fața micuței Josephine

GALERIE FOTO (2)

Smiley și Gina Pistol trăiesc cea mai frumoasă perioadă a viețiilor. Cei doi au devenit părinți acum câteva luni, iar minunăția pe nume Josephine le face fiecare zi mult mai bună și îi apropie mai mult. Smiley și Gina Pistol și-au creștinat fetița în urmă cu câteva zile, iar acum Ginuța a publicat și prima fotografie cu fața lui Josephine.

Prima poză cu fața fetiței lui Smiley și a Ginei Pistol

Gina Pistol a făcut publică prima fotografie cu fața micuței Josephine. Deși este fotografiată cu un filtru și fața ei arată animată încă se pot vedea trăsăturile de bază și se pare că micuța Josephine a moștenit ochii mămicii ei și fizionomia lui Smiley. În poză apare atât Josephine cât și părinții ei, toți arătând ca niște personaje animate. Până acum cei doi îndrăgostiți și-au ferit fetița de lumina reflectoarelor și evită să îi publice fața. Josephine a mai fost văzută de fanii celor doi pe ici pe colo un picioruș sau o poză cu blur. Probabil că Smiley și Gina Pistol nu își doresc să își facă public copilul fiind așa mic sau până ce nu au botezat-o să nu o arate atât de multor oameni.

Josephine a fost botezată acum câteva zile. Cine au fost nașii

Smiley și Gina Pistol și-au botezat fetița, Josephine în mare secret. Evenimentul deși trebuia să fie un secret foarte bine păstrat, buna lor prietenă Andreea Bănică i-a dat de gol pe proaspeții părinți după ce a făcut publică o fotografie alături de soțul ei și cuplul fericit.

Gina Pistol a precizat într-un interviu mai vechi că nașii fetiței eivor fi niște prieteni apropiați de-ai cuplului care locuiesc în Timișoara.

Nașul fetiței nu o să fie Adrian Sârbu, ci o prietenă, Diana, cu soțul ei, din Timișoara. Fetița nu o să aibă două perechi de nași sau mai multe, ci una singură. O să botezăm fetița și o să avem alături doar câțiva prieteni și familia. Nu o să facem o petrecere cu sute de persoane. O să fie numărul de persoane cât o să ne permită legea. Noi nu facem un eveniment foarte mare pentru că importantă este biserica pentru micuță. Important este ca ea să fie creștinată.„, a declarat Gina Pistol mai de mult.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: