Redactia.ro
Home » Monden » Gina Pistol a vorbit despre plecarea de la Antena 1. A incetat vedeta colaborarea cu trustul media?

Gina Pistol a vorbit despre plecarea de la Antena 1. A incetat vedeta colaborarea cu trustul media?

Încă de când Gina Pistol a intrat în concediu prenatal au apărut multe zvonuri cum că vedeta ar fi plecat definitiv de la Antena 1. Faptul că Irina Fodor, o figură nouă în spațiul de televiizune, i-a luat locul a făcut ca aceste zvonuri să pară din ce în ce mai credibile.

Gina Pistol a acordat un interviu în care a spus dacă tot ce se zvonește este adevărat și dacă se va întoarce sau nu la trustul media care a consacrat-o în ultimii ani.

Gina Pistol a declarat că nici nu se pune problema să plece definitiv de la Antena 1 și că tot ce se aude sunt doar niște zvonuri neadevărate. Vedeta a spus că are un contract semnat pe mai mulți ani și că toate micile bărfe apărute în presă nu sunt deloc adevărate.

Nu se pune problema ca eu să plec de la Antenă, sunt doar niște zvonuri, vă asigur de asta! Am un contract care va mai dura câțiva ani, deci nu voi pleca așa cum spun zvonurile. Eu am prezentat Asia Express timp de trei sezoane, așa că, normal, i-am dat niște sfaturi Irinei Fodor, am totuși experiența celor trei ani. Am făcut-o ca de la femeie la femeie, pentru că este un proiect obositor, este istovitor și durează mult. Stai plecată aproape două luni, ești departe de familie, iar asta este greu și pentru tine, și pentru toi cei implicați. Când ai o zi obositoare, dacă ești acasă, te întorci seara, la confortul tău. Dar așa, cum ești plecată, totul devine mai dificil.„, a fost declarația Ginei Pistol.

Irina Fodor i-a luat locul Ginei Pistol atât la „Chefi la Cuțite”, cât și în „Asia Express”

Soția lui Răzvan Fodor este noua prezentatoare a două dintre cele mai mari proiecte ale trustului Antena 1. Irina Fodor moderează atât emisiunea „Chefi la cuțite”, cât și mult așteptata „Asia Express”. Vedeta a declarat că a fost foarte suprinsă când a primit cele două propuneri de angajare, dar că este extrem de fericită că face parte din aceste două proiecte.

Când producătorii m-au întrebat dacă vreau să merg în Asia Express, recunosc, m-am uitat un pic peste umăr, să văd dacă nu cumva vorbesc cu cineva din spatele meu. Nu mă gândeam că după Chefi la cuțite va urma atât de repede un alt proiect. Apoi, când mi-am dat seama că întrebarea îmi e direct adresată, mi s-au înmuiat genunchii. Am plecat năucă după discuția asta, cu promisiunea că a doua zi dau un răspuns ferm. În mașină, în prima intersecție, mi-au dat lacrimile. Nici nu știu de ce: de bucurie că mi se întâmplă mie sau de tristețe că plec două luni departe de copil, de soț și de toată familia.„, a povestit Irina Fodor.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: