Redactia.ro
Home » Monden » Irina Fodor, primele probleme în Turcia. Ce a pățit gazda emisiunii

Irina Fodor, primele probleme în Turcia. Ce a pățit gazda emisiunii

GALERIE FOTO (2)

Nici nu a ajuns bine în Turcia că deja a întâmpinat primele probleme. Irina Fodor își ține la curent internauții cu tot ce se întâmplă la filmările Asia Express. Showul de televiziune se va desfășura de această dată în Turcia.

Irina Fodor a trecut printr-o experiență mai puțin plăcută în aceste zile. Frumoasa prezentatoare s-a ales cu arsuri pe corp și un bronz inestetic din cauza temperaturilor ridicate și soarelui arzător de pe tărâmurile turcești. Vedeta s-a fotografiat și i-a informat imediat pe internauți de pățania sa.

M-am gândit să port puțin roșu azi…Ce să mai, se înginge treaba la Asia Express„,a fost mesajul publicat de Irina Fodor.

Irina Fodor a mărturisit că a uitat sa-și ia la ea un lucru esențial și anume crema cu protecție solară, iar acum suportă consecințele expunerii la soare. Din imaginile publicate se vede că orele îndelungi de filmări și-au „pus amprenta” pe corpul prezentatoarei, cauzându-i un bronz inestetic. Din fericire, Irina Fodor mai are de stat in Turcia, drept pentru care mai are timp să își uniformizeze bronzul.

sursa foto: instagram

Ghinion peste ghinion pentru Irina Fodor

Ghinioanele se țin lant de Irina Fodor de când a plecat în Turcia. Înainte de a se alege cu oarsură zdravănă șiun bronz neuniform, frumoasa prezentatoare a întâmpinat probleme la cazare. Camera de hotel a Irinei Fodor a fost inundată. Se pare că scurgerile s-au produs chiar din tavanul camerei, pe lângă corpul de iluminat.

M-ai inundat, vecine, și noi trebuie să plecăm în cursă. Așa ceva… Doamen ferește! E tradiția aia cu ploaia care aduce belșug, noroc, fericire?! Dar cu o inundație în hotel ce se întâmplă, care e superstiția cu o inundație în camera de hotel?„, a fost mesajul glumeț pe care Irina Fodor l-a scris în dreptul imaginilor publicate pe Instagram.

Ce mesaj le-a transmis Irina fanilor înainte de plecare

Mai sunt doar câteva zile până la plecare, și am început să îmi fac bagajul: am haine pentru temperaturi de maximum 10 grade, dar și haine pentru 50 de grade. Pălării, eșarfe, trusa de make up, accesorii…toate sunt împrăștiate prin dormitor, trollerul stă cu gura căscată la mine și se întreabă dacă am cu adevărat de gând să înghesui toate bulendrele alea în el.„, a fost mesajul Irinei Fodor transmis internauților.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: