Redactia.ro
Home » Monden » Câți bani au făcut Smiley și Gina Pistol la botezul fetiței lor! Cei doi nu au ieșit pe plus

Câți bani au făcut Smiley și Gina Pistol la botezul fetiței lor! Cei doi nu au ieșit pe plus

Câți bani au făcut Smiley și Gina Pistol la botezul fetiței lor! Cei doi nu au ieșit pe plus

Gina Pistol și Smiley și-au botezat în sfârșit fetița, pe micuța Josephine! Deși au organizat un eveniment discret, iată cu câți bani s-au ales cei doi după creștinarea copilului lor. 

Câți bani au făcut Smiley și Gina Pistol la botezul fetiței lor! Cei doi nu au ieșit pe plus

Încă de când a născut, Gina Pistol încearcă să o țină pe micuța Josephine departe de ochii lumii, iar Smiley o ajută foarte mult în acest sens. Au trecut mai bine de trei luni de când a venit pe lume minunea lor, astfel că, cei doi i-au făcut botezul așa cum se cuvine.

Fiind foarte discreți cu viața personală a copilului lor, Gina și Smiley au organizat acest eveniment cât se poate de discret și de restrâns. Au venit doar persoane foarte apropiate, cele mai multe dintre ele fiind foarte cunoscute. Ținând cont că măsurile impuse de autorități în contextul pandemic s-au relaxat, nu este de mirare că toată lumea abia aștepta să se reunească!

La botezul micuței au participat vedete extrem de cunoscute, printre care Speak și Ștefania, Andreea Bănică, Jo și Juno, Jean Gavril, Andreea Savin, Șerban Cazan, Emilian și mulți alții. Gina și Smileya au organizat evenimentul într-o locație superbă, înconjurată de natură, din București. Cu toate că au investit ceva bani în organizare, cei doi au refuzat orice fel de plic cu bani pentru botez, chiar dacă așa se obișnuiește să se procedeze la noi în țară.

Astfel că, părinții lui Josepine le-au transmis invitaților încă de la început că vor refuza orice fel de plic ce ar conține vreo sumă de bani pentru că nu își doresc să facă un eveniment unde darul este impus. Totuși, cei doi și-au anunțat invitații să aducă mici atenții pentru fiica lor, pentru a se bucura de câteva cadouri de suflet din partea apropiaților părinților săi.

Botezul trebuia să fie secret, dar o artistă i-a dat de gol

Smiley și Gina Pistol și-au botezat fetița, Josephine în mare secret. Evenimentul deși trebuia să fie un secret foarte bine păstrat, buna lor prietenă Andreea Bănică i-a dat de gol pe proaspeții părinți.  Evenimentul a fost ținut și organizat în mare secret până ce una dintre bunele lor prietene, Andreea Bănică, i-a dat de gol, povestindu-le internauților pe instatory că s-a aranjat intr-un costum roz superb pentru a merge la botezul micuței Josepine.

”Sunt la botezul micuței Josephine, fetița lui Smiley și a Ginei Pistol”,a spus Andreea Bănică pe Instastory.

După nașterea micuței Josephine, Smiley a fost mereu întrebat când urmează nunta dintre el și Gina, dar și când va fi botezul fiicei lor. ”Va fi la un moment dat anul acesta. Păstrăm pentru noi momentele astea speciale”,a fost răspunsul lui Smiley la acel moment.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: