Redactia.ro
Home » Monden » Smiley și Gina Pistol și-au botezat fetița. Evenimentul trebuia să fie secret, dar o artistă i-a dat de gol

Smiley și Gina Pistol și-au botezat fetița. Evenimentul trebuia să fie secret, dar o artistă i-a dat de gol

GALERIE FOTO (2)

Smiley și Gina Pistol și-au botezat fetița, Josephine în mare secret. Evenimentul deși trebuia să fie un secret foarte bine păstrat, buna lor prietenă Andreea Bănică i-a dat de gol pe proaspeții părinți.

Gina Pistol și Smiley și-au creștinat primul copil

Smiley și Gina Pistol trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de câțiva ani. Cei doi au devenit pentru prima oară părinți în acest an. Gina Pistol a adus pe lume o fetiță superbă, pe nume Josephine. O dată cu ridicare restricțiilor și cu venirea soarelui, cei doi părinți au decis că este momentul să-și creștineze micuța minune apărută în viața lor.

Evenimentul a fost ținut și organizat în mare secret până ce una dintre bunele lor prietene, Andreea Bănică, i-a dat de gol, povestindu-le internauților pe instatory că s-a aranjat intr-un costum roz superb pentru a merge la botezul micuței Josepine.

Sunt la botezul micuței Josephine, fetița lui Smiley și a Ginei Pistol.„,a spus Andreea Bănică pe instastory.

După nașterea micuței Josephine, Smiley a fost mereu întrebat când urmează nunta dintre el și Gina, dar și când va fi botezul fiicei lor. „Va fi la un moment dat anul acesta. Păstrăm pentru noi momentele astea speciale,a fost răspunsul lui Smiley la acel moment.

Gina Pistol și Smiley, îndrăgostiți iremediabil de primul lor copil

Smiley a declarat că este o minune de la Dumnezeu faptul că cei doi au devenit părinți și că este cel mai frumos lucru care li s-a întâmplat.

E o chestie pe care Dumnezeu a îngăduit s-o trăiesc (n.r. naşterea fetiţei) şi vreau să trăiesc fiecare clipă cu de toate. Ginei nu i s-a dat nici o şansă să rămână gravidă şi eu i-am spus atunci să aibă răbdare că nu e după noi. Dacă e să se întâmple, se va întâmpla. (…) Sunt primele ore din cea mai frumoasă poveste din vieţile noastre şi ştim deja că nu ştim nimic din tot ce ne aşteaptă.„, declara Smiley mai de mult.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: