Redactia.ro
Home » Monden » Când va avea loc botezul lui Josephine, fiica Ginei Pistol și a lui Smiley. Cine vor fi nașii, până la urmă

Când va avea loc botezul lui Josephine, fiica Ginei Pistol și a lui Smiley. Cine vor fi nașii, până la urmă

GALERIE FOTO (2) Când va avea loc botezul lui Josephine, fiica Ginei Pistol și a lui Smiley.

Când va avea loc botezul lui Josephine, fiica Ginei Pistol și a lui Smiley. Cei doi părinți trăiesc cea mai frumoasă perioadă din viața lor. De când a adus-o pe lumpe Josephine, fanii Ginei și a lui Smiley sunt curioși când va avea loc creștinerea micuței, dar mai ales, cine vor fi părinții spirituali ai acesteia.

Când va avea loc botezul lui Josephine, fiica Ginei Pistol și a lui Smiley. Cine vor fi nașii, până la urmă

Când va avea loc botezul lui Josephine, fiica Ginei Pistol și a lui Smiley. Gina Pistol a adus pe lume primul său copil pe 9 martie, fiind o adevărată minune pentru ea. Deși are 40 de ani, prezentatoarea tv a devenit mămica unei fetițe absolut minunate. Gina trăiește o poveste de dragoste alături de Smiley, iar împreună trăiesc acum cele mai frumoase momente din viața lor. Viața lor s- schimbat radical de când micuța Josephine a venit pe lume.

Extrem de discret atunci când vine vorba despre viața personală, Smiley a declarat într-un interviu când va avea loc creștinarea micuței. Conform acesteia, botezul lui Josephine va avea loc anul acesta, dar nu a vrut să ofere mai multe detalii despre ziua evenimentului. ”Va fi la un moment dat anul acesta. Păstrăm pentru noi momentele astea speciale”, a spus Smiley. Totodată, fanii celor doi părinți mai au o curiozitate, referitoare la nașii copilei. Potrivit surselor celor două vedete, nașul fetiței va fi Adrian Sârbu, fondatorul televiziunii Pro tv, care îi este și prieten de încredere lui Smiley.

Fiica lui Smiley si a Ginei

Smiley, dezvăluiri neștiute despre fiica sa

Smilet, 37 de ani este cel mai fericit tătic. Artistul a vorbit într-un podcast despre relația cu Gina, dar și despre cum o ajută pe fetița lor, să-și dezvăluie creierul, încă de când era în pântec. Gina Pistol se poate baza necondiționat pe ajutorul artistului, care se lasă ghidat de divinitate în tot ceea ce face.

Potrivit coprezentatorului de la Românii au Talent, relația cu Gina Pistol s-a construit cărămida cu cărămidă și, în momentul în care ea i-a spus că medicii nu i-au dat nicio șansă să devină mamă, i-a cerut să aibă răbdare. A fost dorit, dar nu a fost planificat! Ginei nu i s-a dat nicio șansă să rămână gravidă și eu i-am spus atunci când mi-a zis treaba asta: ‘Ai răbdare! Nu e după noi! Dacă este să se întâmple se va întâmpla!’ Și cred că atunci nu m-a crezut. Și lucrurile s-au așezat într-un moment în care ea fost pregătită pentru asta, că ea este dătătoarea de viață. Femeile au fost alese să dea viață, ele au drept de viață și de moarte. A venit într-un moment în care eu eram în pauză, nu am mai fost plecat, nu am mai fost solicitat să nu am timp să trăiesc asta. Vreau să îmi iau atestat de tată!”, spunea acesta.

De asemenea, Smiley a spus că are încredere în Gina și că ea este femeia de care avea nevoie în viața sa. Mai mult, artistul susține că dacă s-ar fi cunoscut în perioada tinereții, relația lor nu ar fi durat prea mult.„Dacă ne-am fi cunoscut mai demult, nu am fi rămas împreună, ori că eram eu prea zbuciumat, ori că era ea prea nerăbdătoare. Stând de vorbă, am realizat că dacă ne întâlneam mai devereme nu ne potriveam. Când ești pregătit să primești, atunci primești. Gina îmi spune: ‘Băi, tu ești testul meu de răbdare!”, a mai spus Smiley.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: