Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată Gina Pistol la aproape trei luni de la sarcină! Vedeta nu s-a recuperat complet – FOTO

Cum arată Gina Pistol la aproape trei luni de la sarcină! Vedeta nu s-a recuperat complet – FOTO

GALERIE FOTO (6) Cum arată Gina Pistol la aproape trei luni de la sarcină! Vedeta nu s-a recuperat complet - FOTO

Au trecut aproape trei luni de când Gina Pistol a născut, iar imaginile cu ea arată că nu s-a recuperat complet. Însă este o mămică fericită, iar acest lucru contează cel mai mult!

Cum arată Gina Pistol la aproape trei luni de la sarcină! Vedeta nu s-a recuperat complet

Gina Pistol a născut-o pe micuța Josephine Ana Maria pe data de 9 martie. Iubita lui Smiley nu și-a revenit complet după naștere, iar kilogramele în plus par să o facă să se simtă stânjenită. Și, probabil, pentru a nu fi recunoscută pe stradă, iese tot timpul “camuflată”, fiind foarte atentă cu propria imagine.

Zilele trecute, cunoscuta prezentatoare TV au fost văzută de paparazzi cancan.ro pe stradă. Imaginile sunt dovadă că vedeta nu se simte încă bine cu corpul ei și că pentru o perioadă o să se tot ascundă după hainele largi.

Acum, iubita lui Smiley preferă să iasă în public “camuflată” cu mască de protecție și șapcă pe cap, probabil pentru a nu fi recunoscută de fani. Aceasta preferă, cel puțin până va reveni la silueta din trecut, să treacă neobservată pe stradă și să nu iasă cu nimic în evidență.

Gina a optat pentru o pereche de pantaloni de trening largi, un hanorac lejer și o pereche de adidași. A purtat tot timpul șapca și mască de protecție, deși, în aer liber, la ultimul accesoriu ar fi putut să renunțe. Nu a făcut-o, probabil, ca să nu fie recunoscută de cineva, conștientă, la rândul ei, că mai are de lucru pentru a câștiga lupta cu kilogramele. Vedeta a considerat că acesta este un mod potrivit pentru a ascunde kilogramele în plus pe care se luptă să le dea jos după sarcină. Însă, faptul că are această problemă a fost destul de vizibil. Iubita lui Smiley este, însă, o luptătoare și, cu siguranță, va reveni la formele care, de-a lungul timpului, au răvășit mințile multor bărbați.

Care este motivul pentru care Gina Pistol și-a vizitat fostul apartament

Gina Pistol a fost văzută în zona Pipera, acolo unde deține un apartament în care a locuint înainte de a se muta cu Smiley. Aceasta a petrecut în fosta locuință în jur de 30 de minute. Ulterior, s-a îndreptat spre mașină cu o pălărie în mână, dar și cu câteva haine. În prealabil, a încercat să intre și în subteranul imobilului, dar nu a avut telecomanda. După ce a luat ce i-a trebuit, fostul iepuraș Playboy s-a îndreptat, cel mai probabil, spre actualul cămin, unde o așteptau micuța Josephine Ana Maria și, foarte probabil, Smiley.

Gina Pistol mai are ceva de lucru până să scape de kilogramele în plus, dar, la mijlocul lunii aprilie, a dezvăluit că are un regim alimentar bine pus la punct, echilibrat. Trei mese, două gustări.

“Ca să vă răspund la o întrebare pe care o primesc destul de des. Nu cred că am slăbit foarte mult. Eu ajunsesem, dar rămâne între noi, la aproape 80 de kilograme, iar acum, după 5 săptămâni și câteva zile, am 65, dar la fel, rămâne între noi”, a dezvăluit Gina Pistol pe InstaStory.

Nu poate să facă sport, cum spunea, dar este dornică să revină în circuitul mișcărilor. “Nu am timp acum și nici nu cred că am voie să fac mișcare, dar când o să mă mai eliberez, o să mă apuc de mișcare”, a mai spus vedeta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: