Redactia.ro
Home » Monden » Gina Pistol, mesaj motivațional către fani. „Evident ca toate ne dorim să fim frumoase”

Gina Pistol, mesaj motivațional către fani. „Evident ca toate ne dorim să fim frumoase”

GALERIE FOTO (2)

Gina Pistol a lăsat mască pe toată lumea după ce a acceptat să pozeze în costum de baie pentru o campanie la nici două luni după ce a născut. Frumoasa blondină a stârnit valuri de reacții pozitive pentru curajul de care a dat dovadă.

Recent, frumoasa Gina Pistol a făcut publică pe pagina sa de instagram o fotografie cu ea în costum de baie. Frumoasa prezentatoare poartă un costum de baie negru dintr-o singură bucată care îi lasă la vedere picioarele perfecte. Gina Pistol a adăugat un mesaj puternic la descrierea fotografiei. Mesajul a fost extrem de apreciat în mediul online prin prisma faptului că ea îi îndemnă pe oameni să se iubească indiferent de aspectul fizic pe care îl au.

Proaspăta mămică este urmărită în mediul online de peste 1,200,000 de abonați, iar poza cu ea în costumul de baie a strâns aproape 80,000 de aprecieri din partea internauților.

sursă foto: instagram

Mesajul transmis de frumoasa blondină către fani a stârnit sute de reacții

De-a lungul timpului, corpul nostru trece prin tot felul de schimbari. Cu toatele ne dorim “perfectiunea”, acea perfectiune pe care o vedem in online,pe sticla sau prin reviste. De foarte multe ori, am pus presiune pe mine si pe corpul meu, mai ales pentru ca sunt persoana publica.Cu trecerea anilor, insa, am invatat sa ma accept si sa fac “pace” cu mine. Evident ca toate ne dorim sa fim frumoase si sustin cu desavarsire munca pentru o versiune mai buna a noastra, insa, totul prin rabdare si acceptare. Am trecut prin sarcina, perioada in care nu m-am blamat niciodata pentru vreun kg in plus (si am avut destule 😊) . Dar cum as putea face asta, cand acest corp mi-a oferit cea mai mare minune a vietii? Este un templu, care a oferit dragoste si protectie timp de 9 luni copilei mele, iar acum, nu-mi mai ramane decat sa-i ofer ofrande. Echilibrul cu tine insati conteaza cel mai mult asa ca ai grija de tine, de sufletul si de corpul tau. …si nu uita ca esti UNICA! P.S.pozele din aceasta campanie sunt neretusate„, a spus Gina Pistol pe pagina sa de instagram.

Normalitatea asta e atat de frumoasa! ❤️❤️❤️E perfect sa nu fim perfecte!👍”,”Esti superba Gina, trebuie sa invatam sa ne iubim mai mult 🖤”,” felicitari pentru initiativa. Multe, avem nevoie si de asemenea incurajari si exemple. Multumim!”,”Ești minunata. Înainte de a fi persoana publica, ești om. Iubeste-te, ca ai făcut o minune și asta nu e puțin. ❤️„, au fost doar câteva dintre reacțiile internauților.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: