Redactia.ro
Home » Monden » Declarația emoționantă a lui Smiley despre fiica lui, Josephine: „Sunt prea nebun după ea”

Declarația emoționantă a lui Smiley despre fiica lui, Josephine: „Sunt prea nebun după ea”

Smiley, declaratie emotionanta pentru fiica lui

Smiley radiază de fericire de când a venit pe lume fiica sa, Josephine. Artistul se bucură cu intensitate de fiecare clipă alături de fetița lui, pentru care a făcut o declarație emoționantă.

Declarația emoționantă a lui Smiley despre fiica lui, Josephine: „Sunt prea nebun după ea”

Smiley are o dragoste nemărginită pentru fiica sa, Josephine. Cântărețul se declară ”nebun” după fetița sa și a Ginei Pistol, care le-a umplut inimile de fericire. Smiley spune că pe viitor vrea să scoată o melodie cu Josephine, mai ales că, deja, i-a descoperit talentul muzical.

”(…) mă gândesc să fac o piesă cu ea. Eu am auzit-o gângurind şi mi se pare că are o voce extrem de muzicală. Are trei luni şi mi se pare că, chiar şi atunci când plânge, sună muzical. Poate sunt eu prea nebun după ea”, a spus Smiley, într-un interviu pentru Click!

Artistul a mai precizat că se trezește cu ochii plini de bucurie, în fiecare dimineață, știind că-și poate strânge în brațe fiica.”Da, păi… în fiecare dimineaţă când deshide ochii şi ne vedem, ne zâmbim şi îi văd bucuria ei din ochi. Mi-am făcut un scop în viaţă de a mă trezi cu aceeaşi bucurie în ochi în fiecare zi. Bucurie pe care o are ea în ochi…”, a mai adăugat artistul.

De asemenea, lui Smiley îi surâde ideea de a scoate o piesă împreună cu fiica sa, dar și cu partenera lui de viață, Gina Pistol, care în trecut a urmat lecții de canto.”Da, aşa e, Gina a făcut şi ea canto o vreme, putem să facem asta. De scos oricum o să scot multă muzică (…) ”, a mai detaliat Smiley.

Când va fi Botezul micuței Josephine

În privința Botezului, Smiley a evitat să ofere detalii despre ziua când va avea loc marele eveniment. ”Va fi la un moment dat anul acesta. Păstrăm pentru noi momentele astea speciale”, a mai precizat Smiley.

Reamintim că în luna martie, Gina Pistol (40 de ani) a devenit mamă pentru prima oară. Josephine a fost un copil mult așteptat, mai ales că sarcina a luat-o prin surprindere pe Gina, deoarece credea că nu poate deveni mamă, din motive medicale.

„Dacă ar exista litere fericite, ele ar fi cu siguranță următoarele: “Am devenit părinți!” Gina se simte bine, a născut în seara aceasta, fetița nostră este sănătoasă, are 3,230 kg și 51 cm lungime, iar Dana Oprescu, medicul nostru, spune că este perfectă.

Sunt primele ore din cea mai frumosă poveste din viețile noastre și stim deja că nu știm nimic din tot ce ne așteaptă. Aveți deja imagini cu noi și emoțiile noastre de dinainte de a fi 3.

Sunt așa cum le-am trăit și cum au năvălit peste noi. Vi le arătăm ca unor prieteni buni. Vă mulțumim pentru felul în care ne-ați fost alături în toată perioada asta! Să fie soare!”, a scris Smiley către fanii lui, imediat după nașterea iubitei lui.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: