Redactia.ro
Home » Monden » Alex Velea și Smiley, de la prieteni, la rivali? De ce nu mai păstrează legătura cei doi

Alex Velea și Smiley, de la prieteni, la rivali? De ce nu mai păstrează legătura cei doi

Alex Velea și Smiley erau ca frații în trecut și mai mereu îi vedeai împreună. În ultima vreme, însă, artiștii pare că au ajuns rivali. Îi vezi separat la emisiuni TV și nici nu au mai colaborat din punct de vedere muzical. Ce s-a întâmpla cu prietenia lor?

Alex Velea și Smiley, de la prieteni, la rivali? De ce nu mai păstrează legătura cei doi

Relația de prietenie dintre Alex Velea și Smiley pare că s-a stins în ultimii ani. Cei doi nu mai apar împreună la TV și au piese cu alți artiști. În pofida aparentei distanțări, Alex Velea încă are tatuat chipul lui Smiley pe trup, ca semn de recunoștință pentru cum l-a ajutat în carieră. Reamintim că Alex Velea s-a lansat în muzică prin casa de discuri a lui Smiley. Iată ce au dezvăluit surse din anturajul lor!

Apropiați ai lui Smiley și Alex Velea spun că tocmai acesta din urmă ar fi pus punct priteniei. Dar, nu în mod voluntar, ci pur și simplu a încetat să-i mai răspundă la telefon”.

”Alex este cel care a decis acest lucru. Nu mai vorbește cu aproape nimeni din vechea gașcă. Nu a existat o ceartă între el și Smiley, pur și simplu a încetat să-i mai răspundă la telefon. Nici măcar nu se mai duce să tragă piese la Hahaha Production, casa de discuri a lui Smiley, deși doar cu ei a lucrat încă de când s-a lansat pe piață”, au declarat surse apropiate celor doi pentru stiridinlume.ro.

Alex Velea invocă mai mereu ca motiv, pentru a nu-i mai răspunde lui Smiley, faptul că este obosit sau că a avut treabă. Apropiații precizează că Smiley și Alex Velea nu s-au certat, doar că s-au distanțat, odată cu trecerea timpului.

”Alex nu îi răspunde aproape niciodată la telefoane lui Smiley. Mereu spune că este obosit, că a avut treabă. Nu s-au certat, încă se înțeleg bine, dar nu mai sunt ca frații, ca înainte. Smiley a început să se distanțeze tocmai din cauza acestei atitudini a lui Alex”, mai susțin sursele apropiate artiștilor.

Banii, motiv de ceartă pentru Smiley și Alex Velea?

Apropiații artiștilor au spus pentru impact.ro faptul că și banii ar fi dus la distanțarea dintre Alex Velea și Smiley. Concret, ar fi pornit discuții în acest sens, pe vremea când Alex Velea lucra la casa de discuri a lui Smiley. Deranjat de situație, Alex Velea s-a retras și și-a creat Golden Boy Society. Sunt speculații precum că Antonia ar fi avut un cuvânt decisv în această ruptură a prieteniei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: