Redactia.ro
Home » Monden » Smiley și-a făcut public numărul de telefon! Care este motivul pentru care a vrut să-l sune fanii

Smiley și-a făcut public numărul de telefon! Care este motivul pentru care a vrut să-l sune fanii

GALERIE FOTO (2) Smiley și-a făcut public numărul de telefon! Care este motivul pentru care a vrut să-l sune fanii

Smiley și-a surprins fanii după ce și-a făcut public numărul de telefon! Fanii au crezut că este o glumă, însă artistul a vorbit cât de poate de serios. 

Smiley și-a făcut public numărul de telefon

Smiley și-a șocat fanii în urmă cu puțin timp, după ce și-a publicat numărul de telefon. Inițial, artistul a făcut acest lucru în comentariile de pe Youtube la videoclipul celei mai recente piese ale sale, dar ieri l-a postat și pe contul său de Facebook și astăzi pe Instagram.

”0756727279, nu raspund la beep, dar raspund pe WhatsApp”, a scris soțul Ginei Pistol pe pagina oficială de Facebook. Fanii l-au asalat cu comentarii pentru a afla dacă este o glumă sau nu.

Artistul a venit cu alte noi postări în care le-a explicat fanilor că răspunde doar pe WhatsApp și că nu este o glumă. Mai mult, fanii au luat ca atare invitația și l-au asaltat pe cântăreț cu mesaje și apeluri.

”Suna ca la taxi. Nici n-as avea timp sa va raspund tuturor, dar va rog sa-mi lasati un mesaj pe WhatsApp si revin cand pot… dupa cum vedeti acum raspund pe Facebook, nu pot in doua locuri in acelasi timp”, a spus Smiley în ideea că nu este o glumă.

Smiley și-a făcut public numărul de telefon! Care este motivul pentru care a vrut să-l sune fanii

”Cand am zis că-mi public numărul de telefon în comentarii la clipul ăsta https://youtu.be/GXb1rmmWl-M , mulți au zis că zic doar așa, ca să fac vizite la clip și ca intr-un final nu o sa-l public. Acum vad multi care zic ca nu e numarul meu, ca profilul e fake sau ca e o țeapă. Adevarul e ca m-am tinut de cuvant: 1) Am pus numarul de o saptamana in comentarii pe Youtube, puteti verifica. 2) Este numarul meu, nu cel personal, pe care ma suna Gina, ci e unul cu care tin legatura cu Oamenii mei de peste un an. Oamenii mei stiu despre ce vorbesc. 3) Nu am cerut nimic, doar mi-am facut numarul pe care pot sa fiu contact direct public  Acum ca am lamurit-o, poate intrati si voi pe Youtube si lasati un comentariu, cei care nu mi-ati lasat inca o”, a spus Smiley.

Fanii au foarte entuziamați la inițiativa artistului

”Felicitari si multa sanatate,esti tare!”, ”Smiley, felicitari proaspat tatic,sa fiti fericiti,sanatosi si sa va iubiti maxim,asta conteaza,nu gura lumii”, ”Mare om !!! Jos palaria in fata ta !!! Respect maxim !!!”, ”Smiley Vai, cum reziști la atâtea mesaje pe telefon, frumos gestul tău de a ține legătura cu fanii tăi, abia aștept să ne vedem la concerte, am fost așa tare bucuroasă când am văzut la actualizarea stării Concerte, nici nu a mai contat ce scrie joi, că mi-am zis, ura s-au dat drumu la concerte, tare dor îmi e de ele”, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: