Redactia.ro
Home » Monden » Gafa făcută de Smiley în ultima ediție a emisiunii Românii au talent! Florin Călinescu l-a taxat imediat

Gafa făcută de Smiley în ultima ediție a emisiunii Românii au talent! Florin Călinescu l-a taxat imediat

Gafa făcută de Smiley în ultima ediție a emisiunii Românii au talent! Florin Călinescu l-a taxat imediat

Smiley a făcut o gafă de proporții în ultima ediție a emisiunii ”Romanii au talent”. După numărul unui băiețel de numai 11, artistul a lansat o întrebare nepotrivită. 

Gafa făcută de Smiley în ultima ediție a emisiunii Românii au talent

Smiley a comis-o în ultima ediție a emisiunii ”Românii au talent”, acolo unde este jurat. După numărul unui băiețel de numai 11, artistul a lansat o întrebare nepotrivită, ce a amuzat pe toată lumea și l-a făcut pe Florin Călinescu să îl taxeze imediat.

Iliuță, un băiețel de numai 11 ani, a urcat pe scana de la ”Românii au talent” și i-a uimit pe jurați cu talentul său. Acesta a declarat că iubește muzica populară și a venit să își arate talentul. După ce Iliuță și-a terminat numărul, Smiley l-a întrebat de unde vine, iar băiețelul a răspuns că este din comuna Jina din județul Sibiu.

După acest răspuns, a mai urmat o întrebare pusă tot de Smiley, însă fără să își dea seama, artistul a comis-o. L-a întrebat pe Iliuță dacă stă la casă sau la bloc, iar acest lucru a stârnit amuzamentul colegilor săi, având în vedere că în zona rurală nu se prea întâlnesc blocuri. Florin Călinescu l-a taxat imediat pe Smiely și i-a atras atenția asupra gafei pe care a făcut-o.

Andra: Iliuţa, am ţinut pasul cu tine! Foarte frumos a fost. Eşti foarte talentat. Am mai auzit copii care cânta la fluier, dar tu ai tehnică, am auzit un profesionist.

Florin: Şmecherul e tot şmecher! El a vrut să ne arate şi cum cântă cu o singură mână, cu cealaltă era DJ la oi! Ai văzut vreodată o oaie? Faci diferenţa între un câine şi o oaie?

Iliuta: Da, am văzut. La Jina, de unde vin.

Smiley: Stai la curte sau la bloc?

Iliuta: La casă.

Florin: De unde blocuri în Jina, bă, frate?

Smiley: Eşti foarte bun, m-am simţit foarte bine. Mişcarea asta de şmecher mi-a plăcut mult. Un lucru e cert: nu o să mori niciodată de foame, aşa că din partea mea ai un “Da!.

Câți bani ia Smiley de la Românii au Talent

Smiley are foarte mare priză la public, motiv pentru care a rămas în familia celor de la PRO TV pentru o perioadă mai lungă de timp. Emisiunea de la PRO TV a început al 11-lea sezon cu schimbări majore la masa juraților. Fiind de 11 ani la emisiunea-fenomen de la PRO TV, Smiley se descurcă bine și în plan financiar.

Salariile juraților de la PRO TV au fost de-a lungul timpului pe măsură. Nici salariul lui Smiley și cel al lui Pavel Bartoș nu putea să fie mai mic. Este cunoscut faptul că totalul salariilor plătite de PRO TV pentru vedetele acestui show depășește suma de un milion de euro.

Smiley ar încasa un salariu de 200.000 de euro pe sezon, în timp ce Pavel Bartoș primește suma de 150.000 de euro pe sezon. Însă, și munca este una pe măsură, preselecțiile întinzându-se pe luni bune, iar pregătirile sunt multe.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: