Redactia.ro
Home » Monden » Imagine emoționantă cu fiica lui Smiley și străbunica ei: ”Mâna care m-a crescut și mânuța puiului de om pe care îl voi crește”

Imagine emoționantă cu fiica lui Smiley și străbunica ei: ”Mâna care m-a crescut și mânuța puiului de om pe care îl voi crește”

GALERIE FOTO (4)

Smiley și Gina Pistol au dus-o pe micuța lor, Josephine, să o cunoască pe străbunica ei. Mai exact, pe bunica artistului, despre care acesta are o recunoștință aparte, pentru că l-a crescut.

Imagine emoționantă cu fiica lui Smiley și străbunica ei: ”Mâna care m-a crescut și mânuța puiului de om pe care îl voi crește”

De când au devenit părinți, Smiley și Gina Pistol sunt extrem de fericiți și împliniți. Fiecare clipă cu fiica lor este unică și memorabilă, de altfel. Micuța Josephine a fost dusă de părinți pentru a-și cunoaște străbunica și a da mâna cu aceasta. Emoționat de moment, Smiley l-a imortalizat printr-o fotografie care-i reflectă cel mai bine sentimentul.

Smiley și Gina Pistol și-au anunțat fanii de vizita lor, pe Instagram. ”Josephine se va întâlni pentru prima oară cu străbunica ei”, a precizat Smiley.

„Astăzi vă prezentăm în premieră „Noi trei și ziua”. Suntem în premieră. Mergem acasă la bunici și Josephine se va întâlni pentru prima oară cu străbunica ei”, a transmis Smiley, sâmbătă, pe un InstaStory, în drum către străbunica fiicei sale, Josephine.

De cum au ajuns la destinație, artistul a postat o fotografie care i-a emoționat și pe fanii săi. Mii de like-uri a adunat imaginea cu mâna fiicei sale în mâna străbunicii.

„O intalnire superba intre mana care m-a crescut si manuta puiul de om pe care il voi creste eu impreuna cu @ginapistol! Josephine s-a intalnit cu strabunica ei!”, a scris cântărețul pe Instagram.

Gina Pistol, probleme cu sarcina

Gina Pistol a născut la începutul lunii martie. Prezentatoarea de la Chefi la Cuțite a avut unele probleme cu sarcina. Smiley a fost foarte fericit atunci când a avut loc marele eveniment, pe care l-a așteptat timp de nouă luni, alături de Gina Pistol.

„Dacă ar exista litere fericite, ele ar fi cu siguranță următoarele: “Am devenit părinți!” Gina se simte bine, a născut în seara aceasta, fetița nostră este sănătoasă, are 3,230 kg și 51 cm lungime, iar Dana Oprescu, medicul nostru, spune că este perfectă.Sunt primele ore din cea mai frumosă poveste din viețile noastre și stim deja că nu știm nimic din tot ce ne așteaptă. Aveți deja imagini cu noi și emoțiile noastre de dinainte de a fi 3.Sunt așa cum le-am trăit și cum au năvălit peste noi. Vi le arătăm ca unor prieteni buni. Vă mulțumim pentru felul în care ne-ați fost alături în toată perioada asta! Să fie soare!”, a scris Smiley către fanii lui, extrem de bucuros că a devenit tătic.

În perioada sarcinii, Gina Pistol s-a confruntat cu dureri de spate și oboseală.

„Eu, care alergam 6-10 kilometri fără nicio problemă, acum, dacă merg 50 de metri, trebuie să iau o pauză. Am început să am și dureri de spate și sufăr și sindromul picioarelor neliniștite. Mi se umflă mâinile și picioarele, asta și când stau foarte mult. Nu mă deranjează că mă umflu, mă deranjează că mă doare. Am dureri de simt că înnebunesc. Dar, pe lângă toate, le îmbrățișez pe toate. Mai bine le trăiesc, decât să nu le trăiesc. Deci, fetelor, să nu credeți că dacă eu apar la TV nu trec prin asta”, a comentat Gina Pistol.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: