Redactia.ro
Home » Monden » Smiley, anunț despre cel de-al doilea copil. Ce i-au sugerat apropiații

Smiley, anunț despre cel de-al doilea copil. Ce i-au sugerat apropiații

GALERIE FOTO (2) Smiley, anunț despre cel de-al doilea copil.

Smiley, anunț despre cel de-al doilea copil. Celebrul artist a făcut un anunț surprinzător, la doar două luni și jumătate după ce Gina Pistol a aduc pe lume primul lor copil. Invitat la o emisiune de televiziune, Smiley a spus că prietenii i-au sugerat să înceapă să facă reclamă pentru al doilea copil.

Smiley, anunț despre cel de-al doilea copil. Ce i-au sugerat apropiații

Smiley, anunț despre cel de-al doilea copil. Gina Pistol și Smiley au devenit părinți pentru prima oară, în urmă cu două luni și jumătate. De atunci, viața celor doi s-a schimbat radical. Recent, artistul a vorbit și despre cel de-al doilea copil. Invitat într-o emisiune de televiziune, Smiley a declarat, în glumă, că prietenii le-au spus, să facă reclamă pentru al doilea copil. Smiley a spus că se implică foarte mult în creșterea fiicei sale, Josephine.

Mai mult, artistul a declarat că se ocupă chiar și de schimbatul scutecelor. „Toți prietenii cu care mă întâlnesc mă întreabă dacă mai dormim. Dormim toată noaptea și eu și Gina și copilul. Dormim liniștiți, fără treziri. Au zis ăștia să facem reclamă pentru al doilea copil. Îmi zic prietenii „bă, zici că sunteți reclamă pentru al doilea copil”. Suntem foarte liniștiți. A început să gângurească, în fiecare zi auzim câte un sunet nou, îi place băița. Mă implic la tot, atât cât pot eu, adică nu-mi depășesc atribuțiile. Băița o facem împreună, pentru că nu mă simt pregătit să fac asta singur”, a spus Smiley la o emisiune tv.

Ce relație are Smiley cu mama Ginei Pistol

În același interviu, artistul a lăsat de înțeles că are o relație bună cu mama Ginei Pistol, aceasta vizitându-i pentru a petrece mult timp cu fiica lor. Același gest îl fac și părinții lui Smiley, care sunt topiți după nepoata lui.

Cântărețul a mărturisit că nu sunt vizitați des de aceștia pentru că momentan nu au nevoie de ajutor. „Din când în când vin ai mei. Mai vine mama, dar doar la cerere. Mai vine mama Ginei, dar tot așa, foarte rar. Nu stau cu noi, vin mai mult să o vadă pe Josephine. Nu e că nu am avea nevoie de ajutor, sunt sigur că la un moment dat o să avem nevoie de ajutor mai mult, mai ales când o să înceapă și Gina filmările și eu, dar având în vedere că vara asta suntem mai mult acasă, o să stăm noi cu ea. Mi se pare că e foarte important să înțelegem tot procesul, să ne bucurăm, să ne panicăm aiurea, etc.”, a continuat el.

Gina si Smiley

Smiley are câte un mesaj zilnic pentru fiica sa. La un moment dat, artistul a făcut o întoarce în timp și le-a dezvăluit fanilor din online ce a însemnat drumul până la fiica sa.„Drumul până la tine m-a învățat multe. Mi-a luat 37 de ani să-l parcurg și în fiecare an am descoperit ceva nou despre mine sau despre lumea care ne înconjura. Am învățat că dacă nu ai tu un plan, are altcineva pentru tine. Am învățat că dacă ești fericit și cei din jurul tău vor fi. Și cel mai important, că dacă iubești, iubire o să primești înapoi”, a scris Smiley pe Instagram.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: