Redactia.ro
Home » TV » Gina Pistol și Smiley, apariție surpriză în București. Artistul a avut nevoie de însoțitoare

Gina Pistol și Smiley, apariție surpriză în București. Artistul a avut nevoie de însoțitoare

GALERIE FOTO (4)

Gina Pistol și Smiley au fost surprinși într-o ipostază neașteptată în București. Cântărețul a avut nevoie de însoțitoare. Iată care este motivul!

 

Gina Pistol și Smiley, apariție surpriză în București

Gina Pistol și Smiley au avut o apariție surpriză în Capitală. Însă, Smiley a fost cel care a avut nevoie de însoțitor, nu Gina Pistol. Cei doi se pregătesc intens pentru momentul în care vor deveni părinți. Ziua cea mare se apropie, astefl încât artistul și partenera sa se pregătesc din plin.

Smiley a mers să se tundă și să se aranjeze, chiar dacă în urmă cu câteva zile acesta amenința că își va lăsa mustață dacă va fi nevoit să își taie și părul în 2021. Artistul nu a mers singur, ci însoțit de partenera sa, Gina Pistol, mama fetiței lui, care ar urma să se nască în luna februarie.

Dacă prezentatoarea de la ”Chefi la cuțite” a purtat mască de protecție tot timpul, Smiley a sfidat regulile și a ales să nu poarte acest accesoriu.

Dacă mai aud și anul ăsta că trebuie să mă tund, îmi las și mustață”, a spus Smiley, pe Instagram, în urmă cu câteva zile. Însă, mustață nu și-a lăsat, dar s-a lăsat pe mâinile frizerului.

Smiley s-a arătat extrem de tandru cu iubita lui, în timpul plimbăirilor pe stradă. După ce Smiley s-a tuns, cei doi au pornit spre mașină și au plecat spre casă.

 

Ce mesaj le-a transmis Smiley fanilor de Revelion

Smiley le-a transmis un mesaj fanilor săi odată cu trecerea în noul an. Însă, artistul nua  făcut acest lucru singur, ci alături de iubita lui, Gina Pistol. A luat-o în brațe și, amândoi, s-au arătat optimiști pentru anul 2021.

01.01.2021 am început anul nou plini de entuziasm, speranță și dragoste!, a scris Smiley în dreptul fotografiei.

Anul ăsta ne-am trăit călătoria vieții în condiții deosebite, dar simt că 2020 ne-a adus pe noi mai aproape de noi. Abia aștept să ne vedem în noul an”, a mai scris Smiley.

 

 

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: