Redactia.ro
Home » Monden » Smiley și Gina pistol și-au creștinat fetița. Primele imagini. Ce ținută a purtat Ginuța

Smiley și Gina pistol și-au creștinat fetița. Primele imagini. Ce ținută a purtat Ginuța

GALERIE FOTO (2)

Smiley și Gina Pistol au botezat-o peminunea lor Josephine. Cei doi au optat pentru o petrecere restrânsă cu prieteni apropriați și familie. Cu toate că Smiley și Gina nu au publicat nici o imagine de la marele eveniment, prietenii lor au scăpat câte ceva în mediul online. Chiar prietena lor bună Andreea Bănică a făcut publică o fotografie alături de soțul ei și cuplul fericit.

Care a fost ținuta Ginei Pistol

Se poate vedea pe chipul Ginei Pistol fericirea pe care o are în suflet de când a devenit mămică pentru prima dată. De la nașterea micuței Josepine, botezul ei este cel mai emoționat eveniment pentru proaspeții părinți. Petrecerea organizaă în cinstea micuței Josephine a fost un restrânsă, dar au apărut în online câteva poze.

Andreea Bănică fost cea care le-a dat de gol evenimentul lui Smiley și al Ginei Pistol. Inițial ea a publicat o fotografie cu ținuta ei și a precizat că este în drum spre botezul micuței Josephine, iar mai apoi a postat o fotografie alături de Smiley și Gina Pistol într-o ramă specială pentru poze de la botez pe care era scris numele fetiței.

Fericire multa, Josephine! ❤️ Ti-a dat Dumnezeu cei mai buni parinti din lume care sa te iubeasca si sa te ocroteasca! 🙏 Ne bucuram ca v-am fost alaturi intr-un moment atat de important, Smiley & GinaPistol! ❤️„, a fost mesajul transmis de Andreea Bănică prospeților părinți.

Gina Pistol a ales să poarte o rochie în stilul boho chic, care avea țesută pe ea broderii tradiționale. Prezentatiarea și-a asortat rochia cu o pereche de cercei supradimensionali și o coafură lejeră. Smiley a optat pentru o pereche de adidași albi, o cămasă în același ton și o pereche de pantaloni largi de culoare roz pal.

Cine au fost nașii fetiței

Gina Pistol a precizat într-un interviu mai vechi că nașii fetiței eivor fi niște prieteni apropiați de-ai cuplului care locuiesc în Timișoara.

Nașul fetiței nu o să fie Adrian Sârbu, ci o prietenă, Diana, cu soțul ei, din Timișoara. Fetița nu o să aibă două perechi de nași sau mai multe, ci una singură. O să botezăm fetița și o să avem alături doar câțiva prieteni și familia. Nu o să facem o petrecere cu sute de persoane. O să fie numărul de persoane cât o să ne permită legea. Noi nu facem un eveniment foarte mare pentru că importantă este biserica pentru micuță. Important este ca ea să fie creștinată.„, a declarat Gina Pistol mai de mult.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: