Redactia.ro
Home » Monden » Smiley și-a emoționat fanii cu o fotografie cu fiica sa Josephine. Cum s-a pozat artistul

Smiley și-a emoționat fanii cu o fotografie cu fiica sa Josephine. Cum s-a pozat artistul

GALERIE FOTO (2) Când se vor căsători Smiley si Gina Pistol

Smiley și Gina Pistol trăiesc cea mai frumoasă perioadă din viața lor de cuplu. Aceștia au devenit părinți la începutul lunii martie în acest an. Gina Pistol i-a dăruit lui Smiley o fetiță superbă pe nume Josephine. De la nașterea micușei, Smiley este topit și încearcă să își pdtreacă cât mai mult timp posibil alături de cea mică.

Fotografia cu care Smiley și-a emoționat fanii

De când a venit pe lume micuța Josephine, Smiley și Gina Pistol nu și-au dorit să pună poze cu micuța. Aceștia mereu au fotografiat-o în așa fel încât să nu i se vadă fața. Recent, Smiley a publicat o fotografie cu prințesa sa în care acesta îi schimbă scutecul.

Cum sa schimbi un scutec cu stil 😎 palarie noua, tricou👌🏼 va doresc o duminica deosebita! 😇☀️„, a spus Smiley în descrierea fotografiei.

 

Smiley este topit după fetița sa

Smiley a impresionat și emoționat pe toată lumea cu mesajul pe care l-a publicat chiar după venirea pe lume a micuței Josephine. Artistul nu s-a putut abține și a scris un text emoționant pe care l-a împărtășit cu fanii de pe instagram.

Dacă ar exista litere fericite, ele ar fi cu siguranță următoarele: “Am devenit părinți!” Gina se simte bine, a născut în seara aceasta, fetița nostră este sănătoasă, are 3,230 kg și 51 cm lungime, iar Dana Oprescu, medicul nostru, spune că este perfectă. Sunt primele ore din cea mai frumosă poveste din viețile noastre și stim deja că nu știm nimic din tot ce ne așteaptă. Aveți deja imagini cu noi și emoțiile noastre de dinainte de a fi 3. Sunt așa cum le-am trăit și cum au năvălit peste noi. Vi le arătăm ca unor prieteni buni. Vă mulțumim pentru felul în care ne-ați fost alături în toată perioada asta! Să fie soare!„,a  fost mesajul publicat de Smiley.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: