Redactia.ro
Home » Monden » Îți amintești de Adriela Morar, partenera lui Smiley, de la Dansez pentru tine? Iată cum arată și ce face în prezent

Îți amintești de Adriela Morar, partenera lui Smiley, de la Dansez pentru tine? Iată cum arată și ce face în prezent

Ce mai face Adriela Morar

Adriela Morar făcea furori în anul 2006, alături de Smiley, când luau parte la emisiunea ”Dansez pentru tine”. Adriela avea pe atunci 20 de ani și a cucerit publicul cu frumusețea și pașii săi de danș. Tânăra lupta pentru a reda auzul părinților surdo-muți. Iată ce face și cum arată în prezent!

Îți amintești de Adriela Morar, partenera lui Smiley, de la Dansez pentru tine? Iată cum arată și ce face în prezent

Adriela Morar participa în urmă cu 15 ani la emisiunea ”Dansez pentru tine”, alături de Smiley. Nu a reușit să câștige marele premiu al concursului, dar a câștigat inimile publicului, datorită frumuseții și felului cum dansa. De asemenea, fosta participantă, a reușit să-i cumpere tatălui său un aparat auditiv, să-l ducă la exerciții de vorbit, iar mamei sale i-a făcut o operație prin care să poată auzi. Anii au trecut, iar în prezent Adriela are mai multe profesii, după cum spune chiar ea și este, totodată, căsătorită.

Adriela Morar si-a petrecut vacanta de iarna in Ungaria, Austria si Italia - Stirileprotv.ro

Adriela Morar este antrenoare de fitness, conduce ambarcațiuni și este și secretară la firma soțului său. „Fac de toate, de toate. Când mă întreabă cineva: „Și acum cu ce te ocupi?” Nici nu știu ce să-i zic. Adică sunt și antrenor de grup fitness, conduc și ambarcațiuni, bărci, veliere, adică sunt skipper. Mai nou m-am angajat și la firma soțului meu, firma de familie, sunt secretară, deci stau la birou, sunt și actriță, deci sunt de toate. Am făcut și dans, am terminat Facultatea de Muzică, am făcut chitară, pian, canto, am terminat Facultatea de Televiziune”, a spus Adriela Morar pentru DCNews.

Imagini de vis de la nunta Adrielei, fosta parteneră a lui Smiley

Nuntă cu incident pentru Adriela Morar

În anul 2019, Adriela Morar și-a făcut nunta, dar a avut parte de o întâmplare pe care cu siguranță o va ține minte toată viața. Chiar în timpul petrecerii și-a rupt piciorul și ajuns la spital. Însă, în pofida incidentului, petrecerea a continuat. De altfel, Adriela a reușit înainte de căzătură să facă dansul mirilor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: