Redactia.ro
Home » Știri » Când se va termina războiul din Ucraina. Anunțul făcut de un oficial rus

Când se va termina războiul din Ucraina. Anunțul făcut de un oficial rus

Când se va termina războiul din Ucraina.

Când se va termina războiul din Ucraina. Un înalt oficial a declarat când se va termina războiul din Ucraina. Situația este din ce în ce mai îngrijorătoare, iar acum au fost dezvăluite condițiile pentru care Vladimir Putin ar renunța la atacurile sângeroase.

Când se va termina războiul din Ucraina. Anunțul făcut de un oficial rus

Forțele lui Vladimir Putin s-au regrupat și luptă pentru cucerirea țării. Rusia a făcut un anunț de ultimă oră și spune când se va încheia războiul. Alexey Polishchuk, un înalt oficial din Rusia, a declarat că războiul din Ucraina se va termina atunci când statele membre NATO nu vor mai amenința țara lui Vladimir Putin prin intermediul teritoriului din Ucraina. „Operaţiunea militară specială se va încheia atunci când sarcinile îi vor fi îndeplinite. Printre acestea se numără protecţia populaţiei paşnice din Donbas, demilitarizarea şi denazificarea Ucrainei, precum şi eliminarea ameninţărilor la adresa Rusiei venite de pe teritoriul ucrainean, prin capturarea acesteia de către Ţările NATO”, a mărturisit Alexey Polishchuk, în cadrul unui interviu.

Alexey anunță că Rusia va înceta atacurile sângeroase asupra Ucrainei doar dacă NATO și nu va mai amenința statul rus. Cu toate astea, președintele rus Vladimir Putin nu a vorbit momentan despre această posibilitate. Polishchuk nu a oferit detalii despre o dată exactă, dar până atunci, oficialul rus a declarat că operațiunea militară specială din Ucraina se desfășoara conform planului.

Revenirea la viața normală a orașelor din Ucraina

Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski a spus că revenirea la viața normală a orașelor eliberate de armata ucraineană continuă. Potrivit liderului de la Kiev, au fost eliberate până acum 934 de așezări. Poliția a început să își reia activitatea în 435 de localități, iar autoguvernarea locală a început să lucreze deja în 431 de comunități. ”934 de aşezări au fost deja eliberate. Poliţia şi-a reluat activitatea în 435 de localităţi. Autoguvernarea locală a început să lucreze în 431 de comunităţi. Activitatea sediului umanitar a fost lansată în 361 de aşezări. Restabilim treptat accesul oamenilor la serviciile medicale şi educaţionale, la organele de protecţie socială. Refacem infrastructura rutieră, alimentarea cu energie electrică, gaz şi apă”, anunţă Zelenski.

Chiar și așa, Zelenski susține că una dintre cele mai mari provocări în acest moment pentru revenirea la viața normală sunt amenințările create de minele plantate de către ruși și obuzele care nu au explodat. ”Este nevoie de mult timp, de mult efort pentru a le neutraliza pe toate. Şi sunt recunoscător tuturor specialiştilor, tuturor salvatorilor care îndeplinesc această sarcină importantă”, mai adaugă Zelenski.

Potrivit liderului ucrainean, rușii nu renunță să încerce să obțină o victorie importantă, apelând la o ofensivă la scară largă. Ucraina continuă eforturile de a asigura armele necesare armatei pentru oprirea rușilor. ”În fiecare zi, toţi diplomaţii noştri, toţi reprezentanţii noştri şi eu personal lucrăm 24/7 prin toate canalele posibile – oficiale şi neoficiale – pentru a accelera livrarea ajutoarelor. Partenerii noştri au început să ne înţeleagă mai bine nevoile. Înţelegeţi exact de ce avem nevoie. Şi exact când avem nevoie de toate acestea. Nu în săptămâni, nu într-o lună, ci imediat. Chiar acum, deoarece Rusia încearcă să-şi intensifice atacurile”, a mai spus Zelenski.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: