Redactia.ro
Home » Monden » Când și unde va avea loc nunta Ginei Pistol cu Smiley. Vedeta de la Antena 1 a oferit noi detalii: „Suntem pe pregătiri”

Când și unde va avea loc nunta Ginei Pistol cu Smiley. Vedeta de la Antena 1 a oferit noi detalii: „Suntem pe pregătiri”

GALERIE FOTO (2) Smiley și Gina Pistol fac nunta

Vestea că Gina Pistol și Smiley au decis să se căsătorească i-a luat pe mulți prin surprindere, mai ales că cei doi au susținut în multe rânduri că nu sunt adepții acestei activități. Totuși, în momentul în care au anunțat că a avut loc cererea în căsătorie, au început și primele supoziții cu privire la locul în care se va desfășura ceremonia.

Gina și Smiley au decis să ofere mai multe detalii cu privire la invitați și la momentul în care își vor uni destinele în fața lui Dumnezeu. Artistul și vedeta de la Antena 1 au fost mai emoționați ca niciodată și au încercat să răspundă la toate întrebările fanilor, fără să ofere prea multe detalii concrete în același timp.

Când și unde va avea loc nunta Ginei Pistol cu Smiley

Discreți din fire, Smiley și Gina au evitat pe cât posibil să vorbească despre viața lor personală în fața fanilor, motiv pentru care au protejat identitatea fiicei lor atâta timp. Totuși, vestea că se vor căsători era una destul de importantă pentru toți fanii lor, tocmai de aceea au preferat să o facă publică împreună, prin intermediul unui filmuleț postat pe rețelele de socializare.

Gina Pistol este cea care a dezvăluit că pregătirile pentru nuntă sunt în toi și că a ales deja rochiile pe care le va purta în ziua nunții. Smiley a precizat faptul că evenimentul va avea loc în luna mai, într-un loc pe care ei îl apreciază foarte mult, mai exact, un restaurant de lângă pădure.

„Luna viitoare (n.r. – în mai) va avea loc nunta. Suntem pe pregătiri, detalii. Vor fi aproximativ 200-300 de invitați. Va fi într-un loc cum ne place nouă”, a spus artistul la finalul lunii aprilie.

Unde va avea loc nunta Ginei Pistol cu Smiley
Unde va avea loc nunta Ginei Pistol cu Smiley

Tradiția care nu va fi respectată la nunta vedetelor

Chiar dacă au pus deja la punct ultimele detalii legate de nunta lor, mai există mici lucruri pe care fac tot posibilul să le rezolve la timp. Gina Pistol și Smiley au decis că vor renunța la tradiția de a se fura mireasa în timpul nunții, vedeta de la Antena 1 fiind cea care a refuzat categoric să piardă momentele importante.

„Nu (n. red. – se fură mireasa). Mă voi apăra, pe mine nu mă fură nimeni. O să fie o petrecere super mișto și nu vreau să pierd momente de la petrecerea noastră. Ca să mă duc să ce? Nu vreau”, a declarat Gina Pistol.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: