Redactia.ro
Home » Știri » Când va fi premiera celui mai așteptat show al verii, „Splash! Vedete la apă”. Ei sunt primii concurenți curajoși care au acceptat provocarea

Când va fi premiera celui mai așteptat show al verii, „Splash! Vedete la apă”. Ei sunt primii concurenți curajoși care au acceptat provocarea

GALERIE FOTO (6) Sursă foto: Facebook

Cel mai așteptat show al verii, „Splash! Vedete la apă”, revine pe micile ecrane cu un nou sezon plin de adrenalină și emoții. Premiera va avea loc pe 29 iunie, la ora 20.00, iar emisiunea va fi difuzată în fiecare sâmbătă și duminică. Antena 1 și AntenaPLAY vor găzdui acest spectacol spectaculos, în care vedetele își vor testa limitele și curajul.

Cine vor fi gazdele acestui sezon

Răzvan Fodor, Ramona Olaru și Anamaria Ionescu vor fi gazdele acestui sezon, pregătite să aducă atmosfera vibrantă a emisiunii în casele telespectatorilor. Juriul format din Iulia Albu, Clara Gherase, Nea Marin și Cosmin Natanticu va nota prestațiile vedetelor, evaluându-le de la primele antrenamente până la săriturile finale.

Nea Marin, aflat pentru a treia oară în postura de jurat, a declarat: „Sunt în postura de jurat în cadrul acestui show pentru a treia oară și încă nu îmi vine să cred cât de repede trece timpul. De data aceasta, filmăm la Complexul Sportiv de Natație Otopeni și cred că va fi cel mai tare sezon de până acum. Eu, fiind un perfecționist convins, mi-aș dori ca fiecare dintre cei care participă să-și depășească limitele și să sară de la cea mai mare înălțime”, a declarat Nea Marin, continuând, în spirit de glumă: ,,Printre participanți, se numără mulți <<prieteni>> de-ai mei, pe care abia aștept să-i arunc în apă!”.

Cosmin Natanticu, aflat la a doua experiență ca jurat, a mărturisit: ”Pentru mine, este o bucurie să mă aflu, din nou, în postura de a nota curajul participanților, alături de ceilalți colegi ai mei. Recunosc că mi-ar plăcea să văd cât mai mulți oameni dispuși să-și testeze limitele și să ajungă să sară de la 10 metri, fără să nu uite, însă, că nu este doar un concurs de sărituri, ci, mai degrabă, o oportunitate de a se distra și de a-și învinge fricile”.

Ei sunt primii concurenți care vor deschide noul sezon ” Splash! Vedete la apă”

Primii concurenți care vor deschide noul sezon sunt Larisa Iordache, Alina Dumitru, Marian Drăgulescu, Sonny Medini, Giani Kiriță și Oana Ioniță. Această ediție dedicată Campionilor promite salturi amețitoare și momente de neuitat, în care cei șase se vor întrece pentru a ocupa prima poziție.

Noul sezon al emisiunii „Splash! Vedete la apă” va consta în nouă ediții, fiecare cu o tematică diferită. Show-ul va culmina cu o finală ce va stabili câștigătorul. Complexul Sportiv de Natație Otopeni se va transforma în cel mai mare platou de televiziune din România, unde vedetele se vor antrena și vor face salturi spectaculoase de pe platformele de 3, 5, 7 și 10 metri.

Curajoșii care au acceptat provocarea vor fi antrenați de instructori profesioniști

Vedetele își vor demonstra rezistența fizică, își vor confrunta temerile și își vor testa încrederea în propriile forțe. Ce sărituri vor executa Larisa Iordache, Alina Dumitru, Marian Drăgulescu, Sonny Medini, Giani Kiriță și Oana Ioniță, ce note vor primi și care vor fi reacțiile juraților, telespectatorii vor afla urmărind fiecare episod.

Telespectatorii sunt nerăbdători să vadă cum vor evolua vedetele și ce surprize le-au pregătit organizatorii. Show-ul promite momente de suspans și divertisment de calitate, menținându-și reputația de a fi cel mai curajos și spectaculos program al verii.

„Splash! Vedete la apă” este mai mult decât un concurs de sărituri. Este un test al curajului și al determinării, o platformă unde vedetele își pot depăși limitele și pot inspira publicul. Fiecare săritură, fiecare provocare depășită adaugă la povestea personală a fiecărui concurent, oferind telespectatorilor o doză de motivație și divertisment.

Noul sezon „Splash! Vedete la apă” promite să fie cel mai spectaculos de până acum, aducând pe micile ecrane un amestec de adrenalină, emoție și distracție. Nu ratați premiera pe 29 iunie, la ora 20.00, și urmăriți fiecare episod în fiecare sâmbătă și duminică, la Antena 1 și pe AntenaPLAY. Veți fi martorii unor momente de neuitat și veți descoperi ce înseamnă cu adevărat să îți depășești limitele.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: