Redactia.ro
Home » Homepage » Când vor primi pensionarii ajutorul de 700 de lei? Beneficiază în jur de 2 milioane de români

Când vor primi pensionarii ajutorul de 700 de lei? Beneficiază în jur de 2 milioane de români

A început În sfârșit tipărirea taloanelor de pensie care deservesc drept ajutor pentru pensionarii româniei. Aproximativ 2 milioane de români vor beneficia de ajutorul în valoare de 700 de lei. Dacă aveți pensia până în 2000 de lei, veți primi și dumneavoastră. Iată când!

Când vor primi pensionarii ajutorul de 700 de lei?

Pensionarii așteaptă cu sufletul la gură cupoanele de pensie în valoare de 700 de lei, drept ajutor pentru vremurile grele în care traim. Cupoanele sunt emise de către Guvernului României.

„Acest ajutor din partea Guvernului României a intrat pe fluxul normal al companiei și banii vor ajunge la pensionari exact atunci când ajung și pensiile. Noi am primit deja o bună parte din bani de la Ministerul Muncii și începând cu 1 iulie vom distribui în același timp atât pensia cât și acest ajutor de 700 de lei”, a declarat Valentin Ștefan, directorul Poștei Române, la „Antena 3”. 

Potrivit Directorului Poștei Române, banii pentru pensionarii care primesc pensia pe card se vor vira la jumătatea lunii.

În jur de 2 milioane de români beneficiază de ajutorul de 700 de lei

Directorul Poștei Române a mai subliniat faptul că din 2,5 milioane de pensii distribuite lunar, în jur de 2 milioane de români vor beneficia de ajutorul de 700 de lei:

„Noi avem, din cele 2,5 milioane de pensii pe care le distribuim în fiecare lună, undeva la aproape două milioane de pensionari care vor primi și acest ajutor în plus. Deci aproape toți pensionarii care primesc pensie de la Poșta Română vor primi și acest ajutor”, a mai spus Valentin Ștefan. 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: