Redactia.ro
Home » Exclusiv » Cântăreața Alessia a ajuns la înțelegere cu tatăl copilului ei: „Ne înțelegem foarte bine, comunicăm în permanență” EXCLUSIV

Cântăreața Alessia a ajuns la înțelegere cu tatăl copilului ei: „Ne înțelegem foarte bine, comunicăm în permanență” EXCLUSIV

Urmele scandalului provocat de fostul partener de viață și foștii socrii s-au șters din sufletul Alessiei, iar acum își crește liniștită fiul. Ba, mai mult a ajuns la înțelegere cu tatăl copilului și se poate concentra chiar și pe viața profesională. Despre schimbările din viața ei, dar și despre liniștea sufletească pe care a dobândi-o în ultimul timp, Alessia ne-a vorbit într-un interviu exclusiv pentru Redactia.ro.

Se relansează pe piața muzicală

A lăsat un timp să treacă, dar acum e pregătită să se întoarcă pe scenă, în atenția fanilor. Ne-a povestit că o așteaptă o vară plină de evenimente și că pregătește piese noi: ”Am deja o agendă “fericită” pot să spun, sunt bucuroasă că revenim la normal atât eu cât și colegii mei, cât despre piese, am scris deja 10-12 și urmează să încep să le lansez.”.

În tot acest timp a avut grijă și de ea, ca femeie, și le încurajează pe femei să facă la fel. „În general am o rutină, dar o schimb o dată la ceva timp. Schimb preparatele pe care le gătesc, seturile de exerciții pe care le fac și suplimentele pe care le iau astfel încât organismul să primească nutrienții nevesari și nici să nu mă plictisesc”, ne-a povestit Alessia.

Alvin e la grădiniță, face înot și se pregătește să ia ore de pian

Cât despre micuțul Alvin, Alessia ne-a povestit că se bucură de o copilărie cât se poate de tihnită. ”Alvin e foarte bine, este grupa mijlocie, este un copil vioi, poznaș, are toate ingredientele vârstei lui. Acum merge la înot și în curând reluăm și orele de pian.”, ne-a declarat Alessia.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ALESSIA (@alessia4real)

Recunoaște că la bunăstarea și creșterea armonioasă a lui Alvin contribuie familia ei, dar și fostul partener de viață: ”Mă număr printre mămicile norocoase, sunt susținută și ajutată de familia mea, rămâne cu părinții mei, cu sora mea sau cu tatăl lui când merg la concerte.”.

A ajuns la înțelegere cu tatăl copilului ei

Cât despre fostul partener de viață, Alessia spune că lucrurile au intrat pe un făgaș normal: „Ne înțelegem foarte bine, comunicăm în permanentă și nu respectăm neapărat programul de vizită pe care el îl are dat de către instanța. Dacă Alvin nu merge la grădi poate să stea la tatăl lui cât dorește.”, a precizat cântăreața.

Așadar, nu regretă decizia de separare de acum câțiva ani și le sfătuiește și pe altele să nu stea în relații care nu funcționează, mai ales de dragul copiilor lor. „Au fost cei mai grei ani din viață mea, le sfătuiesc să își ia viaț în mâini și să nu stea într-o relație toxică care le poate afecta copiii pe viață și în urmă căreia ei pot deveni niște adulți disfunctionali care nu vor reuși să aibă o viață personală împlinită!”, a mai precizat ea.

Nu este pregătită pentru o nouă relație

Dacă vine vorba de o altă relație, Alessia recunoaște că încă nu e pregătită pentru acest pas. „Sincer nu sunt pregătită pentru o relație și asta nu pentru că nu aș fi vindecată. Sunt vindecată complet doar că îmi doresc să mă ocup de creșterea lui Alvin, de activitățile lui și de carieră mea iar toate astea nu îmi mai lasă timp și pentru a cunoaște o persoană. Trebuie să ai destul timp liber pentru asta iar din păcate deocamdată nu dispun de el.”, ne-a spus Alessia.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: