Redactia.ro
Home » Știri » Cântăreață celebră, copleșită de durere după moartea mamei. Ce mesaj emoționant a transmis

Cântăreață celebră, copleșită de durere după moartea mamei. Ce mesaj emoționant a transmis

Cum arată mama Anei Baniciu! Ce meserie are cea care i-a dat naștere vedetei

Într-o postare emoționantă pe Instagram, Ana Baniciu a subliniat impactul profund pe care mama sa l-a avut asupra vieții sale, exprimându-și recunoștința pentru toate darurile și îndrumările primite de-a lungul timpului. Ea a evidențiat faptul că mama sa a fost mereu prezentă, chiar dacă nu fizic, în fiecare aspect al vieții ei, inclusiv în perioada frumoasă a sarcinii, când s-a simțit protejată și invincibilă.

Ce a postat Ana Baniciu pe Instagram

Totuși, acest moment este umbrit de absența fizică a mamei într-o zi atât de importantă. „Azi se împlinesc doi ani de când nu mai este mama fizic lângă mine! Ea este prezentă la fiecare pas și nu a încetat să mă binecuvânteze cu cele mai frumoase daruri… am avut o sarcină superbă, m-am simțit în siguranță, protejată și invincibilă în toate cele mai bine de 8 luni și sunt convinsă că tot parcursul acesta o să-și aibă punctul culminant cu experiența supremă, cea de a da naștere!

Interesantă viața aceasta… acum doi ani, ochi în ochi și cu mâna ei strânsă în palma mea, o conduceam pe mama spre lumină iar acum mă pregătesc să dau naștere unui cadou primit de la ea… cel mai de preț! Nu încetez să vă rog să vă respectați și iubiți părinții în fiecare secundă, fie ei fizic cu voi sau în partea cealaltă”, a scris Ana Baniciu pe Instagram.

Ea a îndemnat pe toată lumea să-și respecte și să-și iubească părinții în fiecare secundă, fie că sunt prezenți fizic sau într-o altă lume.

Ana Baniciu a trecut prin momente dificile după pierderea mamei sale

Ana Baniciu este o vedetă populară din showbiz-ul românesc, bine cunoscută atât ca actriță, cât și ca artistă. Originară din București, ea este fiica muzicianului Mircea Baniciu și a actriței Diana Gheorghian.

Cariera sa profesională este variată, îmbinând actoria și muzica, dar ea a avut și apariții notabile în diferite emisiuni de televiziune.

Ana Baniciu a trecut prin momente dificile după pierderea mamei sale. Cântăreața și-a continuat viața și cariera, însă durerea din suflet nu s-a stins. Mama ei, Diana Gheorghian, a fost căsătorită cu Mircea Baniciu timp de patru ani, având și ea o carieră de succes.

Ana Baniciu este una dintre cele mai talentate artiste din România, având o carieră de succes de mulți ani. Deși a trecut prin momente îngrozitoare, a găsit puterea să meargă mai departe. Una dintre cele mai grele perioade din viața sa a fost moartea mamei, care a lăsat-o copleșită de durere și suferință.

Diana Gheorghian s-a stins din viață în 2022, într-un moment în care nimeni nu se aștepta. Ana avea o relație specială cu mama sa și abia aștepta să o aibă alături la nunta ei. Totul s-a schimbat în luna mai 2022, când Diana Gheorghian a decedat.

Căsătoria Dianei Gheorghian cu Mircea Baniciu a durat patru ani. Deși căsnicia lor s-a încheiat, ea i-a oferit lui Mircea Baniciu o fiică minunată, care i-a călcat pe urme. Baniciu a mărturisit că nașterea Anei a fost unul dintre cele mai frumoase momente din viața sa, în ciuda dificultăților întâmpinate în relația cu fosta sa soție.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: