Redactia.ro
Home » Știri » Captura incredibilă a unui pescar: „Monstrul” a fost scos din Lacul Herăstrău din București

Captura incredibilă a unui pescar: „Monstrul” a fost scos din Lacul Herăstrău din București

Captura uriașă a unui pescar în Lacul Herăstrău.

Captura surprinzătoare a unui pescar în lacul Herăstrău a devenit rapid subiectul principal pe rețelele de social media, după ce un trecător a filmat și împărtășit pe internet momentul în care un pește uriaș se zbătea pe trotuar. Această scenă neobișnuită a atras imediat atenția publicului, întrucât dimensiunile impresionante ale peștelui nu sunt o vedere comună în apele lacului Herăstrău, un loc popular printre locuitorii Capitalei pentru plimbări și relaxare.

Imagini cu „Monstrul” din Herăstrău

Înregistrarea video arată patru persoane, trei bărbați și o femeie, încercând să gestioneze peștele gigant care se luptă să se întoarcă în apă. Alți trecători, de asemenea, surprind scena cu telefoanele lor mobile, semn că momentul a stârnit curiozitatea și uimirea publicului. Unul dintre bărbați este văzut ținând o plasă, sugerând că a fost folosită pentru a extrage peștele din lac.

@bujorrazvanNu face baie in Herastrau 😂😂

♬ original sound – Bujor

Lacul Herăstrău este cunoscut pentru populațiile sale de crap și caras, dar pescarii locali povestesc adesea despre capturile de novaci uriași, asemănători cu „monstrul” surprins în acest videoclip.

Clipul video face furori în mediul online

Postarea videoclipului a generat o varietate de reacții pe rețelele de social media, de la glume despre peștele care „a fugit de la Pescobar din bucătărie” până la sfaturi amuzante precum „să nu faci baie în Herăstrău”. Această captură a evidențiat nu doar talentul pescarului, ci și diversitatea vieții acvatice din lacul Herăstrău, spre surprinderea multora.

Novacul, cunoscut și ca crapul argintiu nobil, este originar din China și este apreciat pentru dimensiunile sale impresionante și valoarea economică. Acest pește poate atinge lungimi de până la 146 cm și greutăți de 60 kg, trăind până la 20 de ani. Corpul său este moderat alungit și comprimat lateral, fără mustăți, cu o gură mare și oblică. Novacul se hrănește în principal cu zooplancton, viermi, fitoplancton și detritus organic. Deși se reproduce în mod natural în China în timpul primăverii, în Europa reproducerea lui este adesea realizată în mod artificial.

Captura impresionantă din lacul Herăstrău a adus în atenția publicului existența acestui „monstru” acvatic și a demonstrat că apele din jurul Bucureștiului pot ascunde surprize neașteptate. Momentul capturat pe video servește ca o memento interesant despre biodiversitatea urbană și pasiunea pentru pescuit.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: