Redactia.ro
Home » Știri » O femeie a fost găsită înecată în Lacul Herăstrău! Cadavrul plutea pe luciul apei

O femeie a fost găsită înecată în Lacul Herăstrău! Cadavrul plutea pe luciul apei

Bărbat găsit înecat în Lacul Herăstrău.

Cadavrul unei femei a fost observat plutind pe luciul apei, la câțiva metri de mal. Alertați, pompierii bucureșteni au intervenit, vineri dimineață, pentru extragerea din apă a trupului neînsuflețit.

Victima ar fi fost dată dispărută în data de 9 ianuarie.

Femeia avea 60 de ani

Trupul unei femei în vârstă de aproximativ 60 de ani a fost scos, vineri, 19 ianuarie, din Lacul Herăstrău, după ce mai mulți trecători au alertat pompierii.

Trecătorii au alertat prea târziu pompierii, femeie deja se înecase în Lacul Herăstrău, din București. „La data de 19 ianuarie 2024, în jurul orei 09.50, poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secţia 2 Poliţie au fost sesizaţi, prin sistem 112, cu privire la faptul că, în lacul dintr-un parc situat în Sectorul 1, se află o persoană, posibil înecată.

La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul subunităţii, precum şi scafandri SMURD, care au procedat la extragerea unei femei. În urma procedurilor specifice efectuate de echipajul de prim-ajutor, persoana a fost declarată decedată”, a transmis, vineri, Poliţia Capitalei.

Dosarul a fost preluat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti, împreună cu Serviciul Omoruri – DGPMB, în vederea continuării cercetărilor şi stabilirii împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, precum şi a identificării persoanei în cauză. De asemenea, tupul neînsufleţit urmează a fi transportat la Institutul Naţional de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei.

O altă femeie s-a înecat în Dâmboviţa

O altă femeie a fost găsită înecată în râul Dâmbovița, din Capitală. Aceasta ar fi fost dată dispărută în data de 9 ianuarie.

„La data de 10 ianuarie, în jurul orei 11,00, poliţiştii DGPMB – Secţia 11 Poliţie au fost sesizaţi, prin sistem 112, cu privire la faptul că, în râul Dâmboviţa, se află o persoană, posibil înecată.

La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul subunităţii, precum şi scafandri SMURD, care au procedat la extragerea persoanei în cauză, o femeie în vârstă de 64 de ani”, transmiteau polițiștii.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: