Redactia.ro
Home » Știri » Carambol cu nouă mașini și un TIR pe Autostrada A1. Echipajele medicale au intervenit imediat

Carambol cu nouă mașini și un TIR pe Autostrada A1. Echipajele medicale au intervenit imediat

GALERIE FOTO (4)

La un pas de tragedie! Accident în lanț pe Autostrada A1, într-o clipă de neatenție. Autoritățile și echipajele medicale s-au deplasat la fața locului unde au intervenit de urgență. Două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, însă din fericire, restul persoanelor au fost bine. Traficul a fost deviat, iar ceilalți șoferi au fost nevoiți să circule pe banda de urgență. Cum s-a întâmplat totul.

Nouă mașini și un TIR s-au lovit pe autostradă

Carambol pe Autostrada București – Pitești, vineri seara, pe sensul spre municipiul Pitești. Este vorba de nouă mașini și un TIR care s-au lovit seara trecută. Polițiștii, dar și echipaje medicale s-au deplasat imediat la fața locului pentru a interveni. În urma impactului, două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale. Din fericire, restul persoanelor implicate în accidentu în lanț, au fost bine din punct de vedere medical.

Din primele informaţii transmise de autorități, accidentul s-a produs ieri, la ora 22:30, pe autostrada A1, județul Argeș, la km 95+500, pe sensul spre municipiul Pitești. Conform reprezentanților ISU Argeș, tamponarea între 9 autoturisme și un autotren cu remorcă s-a produs pe Autostrada A1, la km 96.

Traficul a fost deviat

Pompierii au intervenit pentru a asigura măsurile de prevenire și stingere a incendiilor, precum și pentru a asigura primul ajutor la nevoie. Două persoane au fost asistate medical. Restul șoferilor au fost nevoiți să circule pe banda de rezervă. Oamenii legii fac cercetări în acest caz, pentru a stabili care a fost cauza impactului rutier.

Sursa foto – Antena 3

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini