Redactia.ro
Home » Stil de viață » Care a fost cea mai scumpă notă de plată de la Loft. Chiar patronii au spus-o: ”A comandat o șampanie Midas. Există doar 12 în lume”

Care a fost cea mai scumpă notă de plată de la Loft. Chiar patronii au spus-o: ”A comandat o șampanie Midas. Există doar 12 în lume”

GALERIE FOTO (2)

Să vezi și să nu crezi! Care a fost cea mai scumpă notă de plată de la celebrul club de la malul mării, Loft. Fondatorii acestuia au fost prezenți în podcastul lui Codin Maticiuc, unde au vorbit despre afacerea lor. Printre multe altele, au dezvăluit și cât costă o petrecere la Loft.

Cât costă o petrecere la Loft

Fondatorii Loft, Petru Berciu şi Ion Biriş, au fost prezenți în podcastul „La Mijloc” al lui Codin Maticiuc. Cei doi au vorbit despre afacerea pe care o dețin de anai buni, dar și despre celebra roabă cu șampanie, care a fost cea mai mare notă de plată și despre costurile de organizare a unei petreceri. Este bine de știut că toate persoanele, care vor o petrecere la Loft, trebuie să scoată din buzunar sume imense.

Ei bine, patronii Loft au explicat că pentru petrecerea din acest an de 1 Mai, au investit peste 100.000 de euro. În organizare au fost angrenați 250 de oameni, au adăugat ei. „Loft-ul este un loc pentru orice om care vrea să se distreze. Nu te obligă nimeni să iei o roabă. Te duci la bar și își plătești ce consumi”, a spus Ion Biriș.

Cât costă o roabă cu băuturi la Loft

Petru Berciu a ținut să precizeze faptul că: „Roaba nu costă. Cântecul costă”. Acesta susține că în 2022, la petrecerea de 1 Mai, de la Mamaia, „roabele au fost între 7.000 de lei și 25.000 de lei”. Cea mai scumpă a fost adusă pe melodia „Champions League”. „Anul acesta am mai băgat o roabă extra, peste Champions League, pentru cei care voiau să își aleagă melodia”, a precizat Berciu.

Cea mai scumpă notă de la Loft

În cadrul podcastului ”La mijloc”, fondatorii Loft au dezvăluit și care a fost cea mai scumpă comandă. „Am avut acum câțiva ani un prieten comun, care a avut o zi de naștere și a comandat o șampanie Midas”, a spus Ion Biriș, care a punctate faptul că în lume există doar 12 băuturi de acest fel. Potrivit site-urilor de profil, o sticlă de șampanie Armand de Brignac Brut Gold Midas poate costa și 58.000 de lei.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: