Redactia.ro
Home » Monden » Care a fost răspunsul Danei Budeanu după ce au fost făcute publice imagini de la petrecerea lui Ludovic Orban

Care a fost răspunsul Danei Budeanu după ce au fost făcute publice imagini de la petrecerea lui Ludovic Orban

Dana Budeanu a șocat din nou prin afirmațiile făcute după ce au apărut în mediul online imagini de la petrecerea aniversară a fostului premier Ludovic Orban.

Dana Budeanu este una dintre cele mai vocale personaje din ultima vreme, iar fiecare declarație sau apariție publică a creatoarei de modă stârnește controverse și valuri uriașe de reacții.

De această dată, Dana Budeanu a fost din inivitată în emisiunea lui Mihai Gâdea unde a vorbit despre situația actuală care există în țara noastră și totodată a făcut câteva afirmații legate de imaginile de la petrecerea aniversară a fostului premier Ludovic Orban apărute în presă.

Creatoarea de modă afirmă că ea suține încălcarea legii și că a a spus acest lucru de multe ori. Dana Budeanu afirmă că pe tot parcursul pandemiei, oamenii politici nu au respectat legea și că au petrecut la diverse evenimente.

Eu susțin încălcarea legii. Am susținut, un an și două luni încălcarea tuturor restricțiilor, pentru oameni. I-am rugat să nu le respecte. Eu susțin paranghelia tuturor oamenilor și o susțin în continuare. Domnul Cîțu a fost cavaler în această situație. (…) Orban și Cîțu se află în această luptă pentru șefia PNL, pentru că și domnul Cîțu, în stare de urgență, împreună cu alți membrii PNL au încălcat toate regulile și nu numai ei și politicieni din PSD. (…) Până la urmă a petrecut toată clasa politică și așa este.„, a fost declarația Danei Budeanu în emsiiunea lui Mihai Gâdea.

Dana Budeanu, record peste record în mediul online

De mai bine de un an de zile, Dana Budeanu are propria emisiune pe platforma youtube unde a strâns un număr impresionant de aprecieri, abonați și milioane de vizualizări. Conform datelor furnizate de platformă, creatoarea de modă și-a creat contul de youtube la data de 7 noiembrie 2019. De atunci și până acum, Dana Budeanu a strâns un număr de 263.000 de abonați și 39,652,566 de vizualizări la clipurile postate. Bucurându-se de un real succes, Dana Budeanu și-a creat și propria aplicație care a atins un număr impresionant de peste 100,000 de descărcări. Vedeta publică zilnic în cadrul aplicației articole despre probeleme din țară, politică, dar și subiecte de tip pamflet și modă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: