Redactia.ro
Home » Știri » Dana Budeanu a izbucnit în lacrimi: ”Să pui tu mâna pe mama mea, să o arunci în groapă!?”

Dana Budeanu a izbucnit în lacrimi: ”Să pui tu mâna pe mama mea, să o arunci în groapă!?”

Dana Budeanu a izbucnit în lacrimi: ”Să pui tu mâna pe mama mea, să o arunci în groapă!?”

Dana Budeanu a izbucnit în lacrimi şi a avut o răbufnire nervoasă atât la adresa autorităţilor, cât şi la adresa poporului român! Totul a pornit de la un videoclip emoționant. 

Dana Budeanu a izbucnit în lacrimi

Dana Budeanu a fost cuprinsă de durere după ce a vizionat câteva imagini cumplite în care o tânără urla în curtea unui spital, în timp ce mama sa decedată de Covid era băgată în saci negri de plastic şi apoi sigilată în coşciug.

Dana Budeanu a avut o răbufnire nervoasă atât la adresa autorităţilor, cât şi la adresa poporului român, care nu a reacţionat timp de un an la restricţiile şi umilinţele la care au fost supuşi. Mai mult, creatoarea de modă acuză Biserica Ortodoxă şi pe Patriarhul Daniel că au abandonat credincioşii români în cea mai grea perioadă.

”Știți ce se întâmplă? Oamenii în cele mai grele perioade ale vieții s-au strâns la biserică. Așa suntem noi, mai de c***t decât progresiștii, mai handicapați. Nici în război nu se intra în biserică oricum, există o limită. Pe oameni dacă îi cheamă preotul la biserică, oamenii se duc. Unde au fost preoții și unde a fost biserica anul ăsta? Noi suntem așa pentru că biserica și preoții ne-au abandonat. Pentru că siungurul refugiu al oamenilor simpli este biserica. Iar ei ne explică ca să ne vaccinam? Lasă-mă, bă, că se vaccinează cine vrea. Pe mine nu ma interesează că Patriarhul își face poze cu președintele. Pe mine mă interesează oamenii care urlă în curțile spitalelor. Să pui tu mâna pe mama mea, să te porți așa, să îmi arunci mama? Pai îi tăiam pe toți. Și unde sunt preoții? Unde sunt azi, de ce nu erau în curțile spitalelor?

Au așteptat ordin de la Vlad Voiculescu? Au stat la mâna lui preoții, patriarhul, asta a ajuns biserica? Stă la mâna unei secratare de stat, imputernicită de nu știu cine dracu? Sunt oameni care urlă în curți lângă morți. 100.000 de oameni, familiile celor morți au permis asta, d-aia suntem aici.

Nu există nicio lege pentru asta, asta am făcut noi, pentru că nu am deschis gura, am acceptat această umilință. Asta meritîm, pentru că am tăcut, nu am făcut nimic, nu respectăm nimic. Preeasfinția să le dea permis polițiștilor să intre peste noi în biserici? Pentru ce a fost Patriarhul la Cotroceni? I-a spus preşedintelui că oamenii sunt aruncați în groapă? Suntem toți aliniați, cu preoții, cu Patriarhul, la mâna unei rase în cap? Cine acceptă să trăiască așa, așa o să moară. Nu există așa ceva, 75% din globul pământesc trăiește normal, noi suntem în ăia 25%, o țară de c***t. Pentru că în tările alea nu își permite nimeni să facă așa ceva.

E un rahat de virus, statul trebuia să ne învețe cum să trăim cu el. Cum alții pot? Poate suntem proști, dar îi sunăm pe aia să vina să ne învețe. Ei cum pot să meargă și la muncă, să meargă și în parc, și la restaurant? Sunați-i p-ăia, nu stăm un an de zile și să vedem așa ceva? Este sfârșitul lumii, așa arată sfârșitul lumii, cum ați văzut în această filmare. N-ai cum să suporți asta, dăi foc, nu poți să accepți asta”, a declarat Dana Budeanu.

Dana Budeanu critică campania de vaccinare

De asemenea, Dana Budeanu a vorbit și despre campania de vaccinare, criticând autoritățile că nu au procedat bine în imunicarea cetățenilor.

”Haideți să ieșim toți maine, 10 milioane, sa ne ducem dracu toți deodată, că așteptăm de un an soluția. Ce soluție, vaccinatul? Pai ce vaccinat, că aia vaccinați în ianuarie în iunie expiră. Pai Anglia și Israel, care tot țipa reziștii, ăia au luat și au vaccinat pe toți deodată, așa se face imunizare în masă. Nu să vaccinezi 3 acum, 3 luna viitoare. Sa vina Gheorghiță să ne explice. Pai așa nu se face nicio imunizare, sunteți handicapați?”, a spus Dana Budeanu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: