Redactia.ro
Home » Monden » Dana Budeanu, reacție dură după crima din Onești: “Cine e șeful poliției în România?

Dana Budeanu, reacție dură după crima din Onești: “Cine e șeful poliției în România?

Dana Budeanu, reacție dură după crima din Onești

Dana Budeanu, reacție dură după crima din Onești. Dana Budeanu a răbufnit după crima din Onești. Vedeta a comentat situația, menționând că nu există un personaj autoritar care să se ocupe de astfel de situații. Mai mult, Dana Budeanu critică intervenția autorităților, menționând că nu există suficienți specialiști în Poliție care să se implice în astfel de cazuri.

Dana Budeanu, reacție dură după crima din Onești: “Cine e șeful poliției în România?

Dana Budeanu, reacție dură după crima din Onești. Uciderea celor doi muncitori nevinovați din onești  a declanșat reacții dure la adresa autorităților. Printre aceștia se numără si criticul de modă, Dana Budeanu. Vedeta a comentat luni, în cadrul emisiunii “Sinteza Zilei” de la Antena 3 incidentul de la Onești care a șocat întreaga Românie. Stilista este cunoscută pentru felul său direct în care își exprimă părerea. Nici în acest caz vedeta nu s-a abținut, ba mai mult, aceasta a comentat dur condițiile în care s-au desfășurat activitățile poliției în acest caz. Totodată, Dana Budeanu a dorit să știe cine este șeful Poliției.“În România este foarte important să știu cine este șeful poliției, e probabil cineva interimar de șase luni. Este țara în care știrile despre poliție sunt: ‘-am prins pe unii că beau în centrul vechi’, despre asta se discută în România. Cine e șeful poliției? Nimeni! Acesta este răspunsul la problema care se întâmplă.Acțiunea se petrece în Onești și este singurul lucru de acest gen care s-a întâmplat în ultimii 30 de ani acolo, deci în Onești a sunat unul la Miliție, nu unul care era într-o metropolă în care lucrurile să funcționeze. Nu avem un șef al poliției, eu ca cetățean citesc foarte mult, mult prea mult”, a declarat Dana Budeanu.

Dana Budeanu, despre restricțiile impuse de autorități

Creatoarea de modă Dana Budeanu a făcut acuzații grave la adresa autorităților din România. Aceasta s-a arătat revoltată de lucrurile care s-au petrecut în ultima perioadă în țara noastră din cauza pandemiei de coronavirus, dar și că în mod special, au fost afectați copiii. Astfel, stilista nu găsește nicio explicație pentru unele restricții impuse de autorități.

Vedeta critică dur decizia luată de autorități, menționând că limitarea învățământului este asemenea unei crime. „De departe cel mai grav este ceea ce au pățit copiii noștri. Faptul că școala a fost întreruptă un an, ca nicăieri în lume. Vreau și eu să știu ce tribunal real ar trebui să judece autorii acestei crime. A întrerupe procesul educațional definitiv un an.Nu s-a făcut școală o zi. Peste un milion jumtate de copii nu au avut acces deloc la școală online. Este o crimă. Nu există. Cine plătește pentru asta? Oamenii nici măcar nu fac apel la autorități. În ce să crezi? În cine? În Anisie?Copiii au fost ținuți degeaba în casă. Nu a existat niciun studiu. Că dacă ar fi existat, ar fi ținut toate țările. Sau nu ne mai luăm după ei acum? Că noi lumina luăm de la UE. Cine a decis închiderea școlilor în România?, a afirmat îndrăgita creatoare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: