Redactia.ro
Home » Știri » Care ar fi fost, de fapt, motivul pentru care criminalul de la Bascov și-a ucis întreaga familie. Detalii cumplite ies la iveală: ”Era nervos pentru că…”

Care ar fi fost, de fapt, motivul pentru care criminalul de la Bascov și-a ucis întreaga familie. Detalii cumplite ies la iveală: ”Era nervos pentru că…”

Detalii cumplite ies la iveală în cazul crimei de la Bascov! Care ar fi fost, de fapt, motivul pentru care bărbatul de 52 de ani și-a ucis întreaga familie. Nimeni nu se aștepta la o asemenea nenorocire.

Care ar fi fost, de fapt, motivul crimei

Viorel, în vârstă de 52 de ani, și-a ucis întreaga familie. Singurul care a scăpat cu viață era cumnatul lui, care nu se afla acasă, ci la muncă. Bărbatul și-a ucis cu multă cruzime părinții, iar mai apoi a așteptat momentul potrivit să meargă la sora și nepoata lui. Viorel le-a atacat pe cele două, care nu s-au putut apăra în fața agresivității bărbatului. Astfel, acesta a omorât-o pe Gențiana și pe fiica ei, de doar cinci ani. Surse apropiate familiei ei susțin că acesta ar fi fost nervos pentru că toată familia nu l-ar fi luat în serios. Ba mai mult decât atât, aceleași surse susțin că Viorel ar fi fost luat drept ”prost de toată familia”.

Era nervos pentru că era ținut ca prostul în casă, era luat drept prost de toată familia. Dimineață a avut un moment de furie și, cu un ciocan și mai multe pietre, i-a atacat pe rând pe toți din familie. Cele mai multe lovituri sunt în zona capului, în partea din spate, ceea ce sugerează faptul că și-a luat victimele prin surprindere.

Nu știu ce a avut cu nepoata, dar dacă erau 7, 10 în casă, pe toți îi omora. Rămâne să vedem ce reiese în urma cercetării la fața locului pentru că nu poți pune bază foarte mult pe ce spune el. Trebuie adunate probe, văzut urmele de sânge, locul în care a fost găsită fiecare victimă. Se va reface toată scena crimei, iar suspectul va fi dus la o expertiză psihiatrică”, au declarat niște surse apropiate familiei ucise, notează România TV.

Declarațiile făcute de procurorul de caz

Procurorul care se ocupă de cazul crimei de la Bascov susține că bărbatul a fost găsit în pădurea din spatele casei. Acesta nu ar fi fost agresiv și prezenta răni superficiale.

„Bărbatul a fost găsit într-o pădure din apropiere, din spatele casei. Nu a fost agresiv….nu a reușit sa explice prea bine. Prezenta rani superficiale, se pare ca încerca sa isi fac rău. Nu ştim dacă a vrut sau nu să se sinucidă. Nu va pot spune ce a fost in mintea lui. Nu este vorba de plagi prin înjunghiere, este vorba de un alt corp, sunt lucruri care se vor detalia pe parcurs. Locuia in aceeași curte cu victimele de mai multi ani. Este o persoana cunoscuta cu afectiuni psihice. Nici eu si nici colegii din Poliție nu ne-am mai confruntat in ultima perioada cu aşa ceva”, susține procurorul care se ocupă de crima din Argeş.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: