Redactia.ro
Home » Sport » Care au fost primele cuvinte ale lui Mircea Rednic după operaţia suferită în urma unui infract: „Dacă mai întârziam un pic…”

Care au fost primele cuvinte ale lui Mircea Rednic după operaţia suferită în urma unui infract: „Dacă mai întârziam un pic…”

Mircea Rednic, FC Viitorul, Gheorghe Hagi,

Mircea Rednic, 61 ani, a fost supus unei intervenții chirurgicale în această săptămână, după un infarct miocardic suferit în timpul meciului cu FCSB (2-1), de luni.

Rednic (61 de ani) spune că problemele au început în prima repriză a meciului cu FCSB, când a simțit anumite dureri. Un medic prezent la stadion l-a consultat pe tehnician la pauză și i-a recomandat să meargă după joc la spital pentru investigații, însă „Puriul” a neglijat problemele medicale.

Medicii i-au montat un stent

Lui Rednic i-a fost montat un stent, vineri a fost externat, iar cel puțin două săptămâni trebuie să stea departe de fotbal.

Imediat după primul gol al nostru (n.r. – 2-1 scor final cu FCSB), am simțit ceva. O apăsare, o greutate, nu știu cum să explic mai clar. Că apoi și ceilalți din staff, jucătorii, au zis: «Aoleu, Mister, poate ne-am suit noi pe dumnevoastră și v-am strivit!».

Simțeam eu ceva, am luat o pastilă de la doctorul nostru și mi-am revenit. Am fost mai agitat în repriza a doua, parcă a mai fost ceva, dar după care mi-am revenit. N-am avut nicio jenă nici după finalul meciului cu FCSB, mai mult, am stat de vorbă, la taclale cu jucătorii, cu cei din staff, s-a stat la o bere. A doua zi, la antrenament, iar am simțit o apăsare.

I-am zis lui «dochi» (n.r. – doctorul) al nostru de la echipă: «Vreau să fac eu un control să stau liniștit!». Am ajuns la spital, să fac un EKG. Când a văzut rezultatul, doctorița de acolo a făcut ochii mari. Cred că nu voi putea uita prea ușor ce ochi mari a făcut. «Cum ați condus până aici?», îmi punea tot felul de întrebări.

M-au dus direct la operație, au zis că nu mai are rost să pierdem niciun moment”, a rememorat Rednic.

Va renunţa să mai antreneze?

Întrebat dacă nu ar fi mai bine ca în viitor să renunțe la meseria de antrenor și să se îndrepte către o funcție ceva mai liniștită în fotbal, Rednic a respins categoric ideea.

„Aș putea fără probleme, dar eu nu pot să stau, nu m-aș vedea conducător sau altceva. Ce o vrea Dumnezeu. Dacă Dumnezeu vrea să mă ia mai repede, mă ia. Mă ia chiar și ca director sportiv, manager sau ce vrei tu. Nu, n-are nicio treabă.

Sunt mulți care mă mănâncă de fund, dar eu o fac din plăcere. Am tot ce-mi trebuie și eu, dar și familia mea. Uite, exemplu e Mircea Lucescu. Ce, mai are nevoie de ceva? Dar nu poate să trăiască fără să fie acolo. Tot nu se lasă!”, a explicat antrenorul campion cu Rapid și Dinamo, care a dezvăluit şi cine l-a sunat:

„Incredibil! Nu pot să zic acum, că dacă zic de unul, trebuie să zic de toți. Până și domnul Iordănescu, nu mai vorbesc de nea Mircea, care m-a sunat imediat.

Hațegan m-a sunat, el a trecut prin aceeași situație.

Foarte mulți prieteni, unii pe care nu îi știam, unii care aveau datorii la mine (n.r – râde). E clar că în momente d-astea nu te mai gândești că ești rapidist, dinamovist, stelist”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: