Redactia.ro
Home » Știri » Prima imagine cu Mircea Rednic după ce a fost operat de urgență. Cum se simte antrenorul

Prima imagine cu Mircea Rednic după ce a fost operat de urgență. Cum se simte antrenorul

mircea rednic

Mircea Rednic a trecut printr-o perioadă extrem de dificilă acum câteva ore, atunci când a fost supus unei intervenții chirurgicale de urgență la nivelul inimii. Antrenorul de fotbal a suferit un infarct, fapt ce l-a adus în grija atentă a medicilor. O imagine recentă a lui a fost făcută publică la câteva ore după operație, dezvăluindu-i starea de sănătate în acest moment delicat.

Prima imagine cu Mircea Rednic după ce a fost operat de urgență

Mircea Rednic a trăit o zi plină de provocări. După ce a suferit un infarct în timpul meciului cu FCSB, antrenorul a fost internat în spital. Acolo, a fost supus unei intervenții chirurgicale de urgență pentru a-și trata afecțiunea. În prezent, se află pe calea recuperării, sub atentă îngrijire medicală.

În prezent, antrenorul se află în continuare internat în spital și a fost vizitat de primarului orașului Arad, Călin Bibarț. Acesta a distribuit prima fotografie cu Mircea Rednic după operație, dezvăluind informații privind starea sa de sănătate.

Cum se simte Mircea Rednic

Cu toate că a trecut printr-un moment critic, antrenorul se simte bine și abia așteaptă să se întoarcă alături de jucătorii săi. Primarul a fost cel care a oferit detalii despre stare lui Mircea Rednic și cel care a transmis fanilor un mesaj din partea marelui antrenor.

„I-am făcut o vizită la spital domnului Mircea Rednic, de îndată ce am aflat de problema prin care trece. La insistențele domniei sale ne-am făcut un selfie și am dat curs rugăminții de a transmite suporterilor UTA-ei că se simte bine și că se va întoarce la echipă cât mai repede posibil, cerându-și totodată scuze că nu poate răspunde la apelurile telefonice primite!”, a scris Călin Bibarț, primarul din Arad, pe Facebook.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: