Redactia.ro
Home » Monden » Care au fost ultimele cuvinte ale lui Călin Doboș? Tragedia a devastat vedetele din România VIDEO

Care au fost ultimele cuvinte ale lui Călin Doboș? Tragedia a devastat vedetele din România VIDEO

GALERIE FOTO (2) Care au fost ultimele cuvinte ale lui Călin Doboș

„Care au fost ultimele cuvinte ale lui Călin Doboș?”, este întrebarea de pe buzele multor persoane care îi apreciau munca celebrului medic care a murit într-un accident teribil. Tragedia a devastat vedetele din România, printre care și pe Bianca Drăgușanu  care dezvăluie ce i-a spus medicul cu puțin timp în urmă. Iată detaliile!

Care au fost ultimele cuvinte ale lui Călin Doboș? Tragedia a devastat vedetele din România

„Care au fost ultimele cuvinte ale lui Călin Doboș?”, este întrebarea la care ne poate răspunde Bianca Drăgușanu, cea care a vorbit cu el, cu puțin timp înainte ca doctorul să moară. Desigur că vedeta a dezvăluit care au fost ultimele cuvinte ale lui Călin Doboș adresate ei.

Aceasta se numără printre persoanele extrem de apropiate de medicului Călin Doboș. Vedeta susține că îl considera parte din familia ei, iar vestea că acesta a murit a devastat-o. Iată care au fost ultimele cuvinte pe care i le-a adresat Biancăi, celebrul medic!

Care au fost ultimele cuvinte ale lui Călin Doboș
Călin Doboș alături de Bianca Drăgușanu

„Sunt copleșită și îndurerată de vestea pe care am primit-o ieri. Prietenul meu drag și cel mai bun doctor, și mai amuzat, și mai inteligent, prietenul meu, Călin Doboș a avut un accident. Nu a supraviețuit și îmi aduceam aminte de ultimele cuvinte pe care mi le-a spus atunci când ne-am văzut. Datorită unei situații în care se afla, destul de delicate, i-am cerut un sfat și l-am întrebat cum e. Mi-a spus: „Bianca, viața merge înainte!

Era un om extraordinar de pozitiv și cred că o să țin mereu cont de sfatul lui. Viața merge înainte, trebuie să iubim viața, trebuie să ne bucurăm de fiecare clipă, trebuie să fim recunoscători și … cuvintele sunt de prisos pentru că este un sentiment pe care nu am cuvinte să îl descriu… pierderea cuiva drag care a însemnat atât de mult pentru mine nu poate fi descrisă în cuvinte. Te voi iubi mereu, să te odihnești în pace și viața merge înainte, nu te voi uita niciodată”, a  spus Bianca Drăgușanu pe InstaStory.

Cum a murit Călin Doboș. Tragedia a devastat vedetele din România

Așa numitul „chirurg al vedetelor” s-a stins din viață pe 26 octombrie, în jurul orei 12:00, după ce a fost implicat într-un accident rutier teribil, pe pasajul Basarab din Capitală. Din primele informații, Călin Doboș se afla pe un scuter și a pierdut controlul direcției, ceea ce l-a dus la un impact frontal.

Din păcate, medicii ajunși la fața locului au constatat că leziunile suferite erau incompatabile cu viața și nu au avut încotro decât să declare decesul bărbatului de doar 48 de ani.

 

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: